(02.01.2011, 19:38)Pierrot napisał(a): Bryłka, jeśli prześledziłeś choćby dyskusję w tym wątku, to sam dobrze wiesz, czy ludzie wyrażą się pochlebnie czy nie o Twoim działaniu.
Proponuję przejście na pielęgniczki w tym litrażu.
ale ja na stałe mam parke wszystkie młode trzymam do momętu urośniecia na jakieś 10cm z płetwami wysokości i wtedy sprzedaje
w sklepie zoologicznym odkupywane są odemnie jako średnie skalary po 15 zł nie robie tego z kwestji zyskowej poprostu nie mam co z nimi robić docelowo była parka a się rozmnażają.Na dnie pływają 3 kiryski panda i tyle

Potępiacie 10 skalarów ja każdą 10 oddaje co miejwięcej 2 tygodnie mam pojęcie wiem że jest przerybione, ale mam dużą nadfiltracje stosuje ro i kubełek zintegrowany z podżwirowym mam odpowiednie parametry kontroluje je i dodaje składników naturalnych powodujące odpowiednie zmiany parametrów raz na początku akwarium 3 lata temu zdażyła mi się pleśniawka w 40 l przy samych neonkach
akwarium mam o nie typowych wymiarach 64x50x35 robione na zamówienie i pokrywa wykonana samemu
moje akwarium jest 64x50x35 mam 10 skalarków + parka parka dorosła 10 maluchów do oddania

wręcz przeciwnie, mam nadzieję, że temat będzie jeszcze długo kontynuowany. Naszła mnie tylko refleksja, którą chciałem się z Wami podzielić.