25.01.2012, 18:28
Bojek no...brak słów! pierwsza klasa, jak z wystawy :] co do piskorków to nie jest możliwe to, że starsze się z nimi "rozprawiły", zwyczajnie nie wszystkie nowe przystosowały się do Twoich warunków
?
Szczególnie mi się podoba ta roślinka koloru bordo
Może chciałbyś się nią podzielić w zamian za jakieś inne roślinki?
(26.01.2012, 10:17)humorek napisał(a):(26.01.2012, 07:39)toomeka@wp.pl napisał(a): To szczerze powiem, że aż mi się wierzyć nie chce. Takiej krwistości u żadnego nie widziałem.
Specjalnie dla ciebie oryginalne foto
i mam nadzieję, że uwierzysz
jednak jak prawda to co piszesz to jesteś szczęściarzem, że na takiego trafiłeś. Nigdy przez ponad 10lat takiej czerwieni nie widziałem.
(26.01.2012, 13:16)shorty napisał(a): ładnie ładnieTa ładna bordowa roślina to alternanthera reineckii roseafolia, chętnie podzieliłbym się jednak nie ma już czym. Podczas ostatniej podmiany wody wywaliłem ją bo strasznie zmarniałSzczególnie mi się podoba ta roślinka koloru bordo
Może chciałbyś się nią podzielić w zamian za jakieś inne roślinki?

(27.01.2012, 09:37)toomeka@wp.pl napisał(a): Jednak za stary wyga jestem by tak wierzyćBojek jest o wyjątkowym kolorze, wpadł mi w oko i dlatego kupiłem go aby cieszył mnie kontrastując z czernią tła i zielenią roślin.jednak jak prawda to co piszesz to jesteś szczęściarzem, że na takiego trafiłeś. Nigdy przez ponad 10lat takiej czerwieni nie widziałem.
Wiecie może co się dzieje w moim akwarium i czemu padają tylko neonki?