• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1000 litrów i wilgoć w domu

Też miałem problem z wilgocią może nie z powodu akwarium ale miałem, kupiłem pochłaniacz wilgoci w nomi za 30zł i po problemie, wkład do tego wymieniam co pół roku koszt nie jest wysoki. W sumie teraz w każdym pokoju mały pochłaniacz stoi i jest git.

60L Sześciokątne NEO-Krewetkarium w budowie
http://www.akwaswiat.net/-60l-neo-krewet...29973.html

(12.11.2011, 23:10)Kesi napisał(a):  Pochłaniacze prawie nic nie dają.

Nieprawda

Przebudowuję dla siebie jedną z nieruchomości (dom poniemiecki, bez fundamentów) na domek letniskowy. Pochłaniacze same się sprawdzają. W połączeniu z odpowiednim ogrzewaniem i wentylacją efekty są znakomite.

(14.11.2011, 01:54)Tyberiusz napisał(a):  Przebudowuję dla siebie jedną z nieruchomości (dom poniemiecki, bez fundamentów) na domek letniskowy. Pochłaniacze same się sprawdzają. W połączeniu z odpowiednim ogrzewaniem i wentylacją efekty są znakomite.

Masz jakieś pochłaniacze godne polecenia?

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

U mnie na pow. użytkowej 60m2 stoi jeden AQUA-AIR YD20 i kilka pochłaniaczy z wkładem PowerTab. Do tego wszystkie okna w pozycji mikrouchyłu.

Efekt taki, że przez rok czasu ściany z zawilgoconych niemal całkiem wyschły i na wiosnę mogę robić podcinkę.

Takie pochłaniacze wilgoci, o królowych napisał r23 z Nomi, to właśnie takie, jakie u mnie stoją, PowerTab i jak widać są dobre.

(14.11.2011, 17:34)Tyberiusz napisał(a):  U mnie na pow. użytkowej 60m2 stoi jeden AQUA-AIR YD20 i kilka pochłaniaczy z wkładem PowerTab. Do tego wszystkie okna w pozycji mikrouchyłu.

Efekt taki, że przez rok czasu ściany z zawilgoconych niemal całkiem wyschły i na wiosnę mogę robić podcinkę.

Takie pochłaniacze wilgoci, o królowych napisał r23 z Nomi, to właśnie takie, jakie u mnie stoją, PowerTab i jak widać są dobre.

Dzięki za info

530l - Malawi
530l - Zimne
400l - Towarzyskie
77l - 2D
160l - Tanganika
54l Kotnik

Nie udzielam porad na PW i GG

Skocz do: