• 20 Głosów - 4.3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<<<<<<<< CO TO JEST ZA RYBA? >>>>>>>> Zidentyfikuj gatunek ryby w tym temacie.

To drugie to glonojad syjamski albinos. Ten pierwszy potwór to jakiś sum.
Ile litrów ma te akwarium. Poproś o pozwolenie na opiekę nad zbiornikiem za premię. Bo dużo trzeba tam zmienićWink

To pierwsze to clarias.

(09.05.2011, 14:11)michnik napisał(a):  moge sie mylic ale mi to wyglada na pielegnice eliota, lub inny rodzaj pielegnicowatych

To chyba nie widziałeś Pielęgnicy Elliota... Co by to nie było jest w słabej formie. Kształtem przypomina Archocentrusy.

ksztaltem przypomina eliota ale kolorami nie, dlatego nie bylem pewien

60l brzankarium KLIK
112l ogólne Klik Przeszłość.
www.akwarystyka-miedziowa.pl

Jeśli widzisz jakiekolwiek podobieństwo z którymkolwiek Thorichthysów to proponuję się dobrze przyjrzeć. Dla porównania: http://imageshack.us/photo/my-images/22/zdj4982.jpg/

(09.05.2011, 15:29)wisnia0384 napisał(a):  To drugie to glonojad syjamski albinos. Ten pierwszy potwór to jakiś sum.
Ile litrów ma te akwarium. Poproś o pozwolenie na opiekę nad zbiornikiem za premię. Bo dużo trzeba tam zmienićWink

Nic mi nie mów ,akwarium ma na oko między 150 ,a 200l , pływają tam potwory nie ryby Smile 2 Wielkie pielęgnice, dużo mniejszych , 3 duże glonojady - zero roślin Sad

Ryba mocna zestresowana to i pewnie stad te problemy z rozpoznaniem .

Na mój gust jest to uaru ale ciężko stwierdzić które.

Młoda sajca?

Tematy zostały połączone.
Możecie mi wyjaśnić dlaczego nie odpowiadacie w temacie zbiorczym tylko w zdublowanym?
Smile

Co to za zbrojniki?

Skocz do: