03.09.2010, 22:36
03.09.2010, 23:19
Co do akwa. Wszystko pod linijkę ale niektórzy to lubią.
Piękne maluchy buszują w nim.
Piękne maluchy buszują w nim.
05.09.2010, 11:35
16.10.2010, 22:20
Piękne akwa czy wstawisz nowe fotki ?
18.10.2010, 17:25
Ładnie to wszystko wygląda
Krewecie fajne sam chciałem do swojego wpuścić ale nie wiem jak z prętnikami...
Krewecie fajne sam chciałem do swojego wpuścić ale nie wiem jak z prętnikami...
18.02.2011, 15:55
Nowa fotka.

Trochę się zmieniło od ostatniej fotki która tu wstawiłem.
Wyleciały Cabomby, Ludwigi, Mech i Parvual.
Rotale posadziłem w na początku w miejscu Cabomb ale coś tam rosnąć nie chciały (chyba mało światła tam miały). Po przeniesieniu bliżej środka nie chcą ruszyć, chyba też nie długo wylecą.
Doszedł duży henio, który nieźle mi się rozpanoszył.
Grzałkę przeniosłem obok pompy filtra. Zasłonięte to jest plastikową drabinką od kwiatów na która poszła wgłębka. w Niedziele ją odmładzałem więc wygląda jak wygląda.
Doszło również 8 szt. Neonów Diamentowych.
Zapraszam do oceniania.

Trochę się zmieniło od ostatniej fotki która tu wstawiłem.
Wyleciały Cabomby, Ludwigi, Mech i Parvual.
Rotale posadziłem w na początku w miejscu Cabomb ale coś tam rosnąć nie chciały (chyba mało światła tam miały). Po przeniesieniu bliżej środka nie chcą ruszyć, chyba też nie długo wylecą.
Doszedł duży henio, który nieźle mi się rozpanoszył.
Grzałkę przeniosłem obok pompy filtra. Zasłonięte to jest plastikową drabinką od kwiatów na która poszła wgłębka. w Niedziele ją odmładzałem więc wygląda jak wygląda.
Doszło również 8 szt. Neonów Diamentowych.
Zapraszam do oceniania.
18.02.2011, 16:54
Bardzo ładny zbiornik.
Po co Ci dwa termometry?
Po co Ci dwa termometry?
[160l] Ogólne (natural)
[63l] Morskie (nano-reef)
18.02.2011, 18:30
Jest ładnie.
Jak na razie trochę ta siatka, tak się bardzo w oczy rzuca i średnio to wygląda, ale jak zarośnie, może być naprawdę fajnie.
No niestety rotale, ciężka sprawa ładne odchować
Zobaczymy co będzie dalej, jest ładnie, ale liczę, że będzie jeszcze ładniej.
Jak na razie trochę ta siatka, tak się bardzo w oczy rzuca i średnio to wygląda, ale jak zarośnie, może być naprawdę fajnie.
No niestety rotale, ciężka sprawa ładne odchować

Zobaczymy co będzie dalej, jest ładnie, ale liczę, że będzie jeszcze ładniej.
Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!
18.02.2011, 18:59
Miło słyszeć że komuś się podoba.
Drugi termometr kupiłem żeby sprawdzić czy pierwszy działa poprawnie. Wskazywał temperature o 2-3 stopnie mniejszą niż jest na grzałce ustawiona. Przyczepiłem jeden obok drugiego i okazało się że na obu jest taka sama temperatura. Niedawno przyczepiłem go po drugiej stronie żeby sprawdzić czy w całym akwarium jest taka sama temperatura.
Drugi termometr kupiłem żeby sprawdzić czy pierwszy działa poprawnie. Wskazywał temperature o 2-3 stopnie mniejszą niż jest na grzałce ustawiona. Przyczepiłem jeden obok drugiego i okazało się że na obu jest taka sama temperatura. Niedawno przyczepiłem go po drugiej stronie żeby sprawdzić czy w całym akwarium jest taka sama temperatura.
18.02.2011, 19:50
Ale fajny baniak
Super pomysł z zasłonięciem sprzętu
Super pomysł z zasłonięciem sprzętu
375l - Roślinne
http://www.akwaswiat.net/-375l-greg3or-r...23370.html
Zapraszam !! Zlikwidowane na okres przeprowadzki ( 1 - 5 m-cy )
30l Aquael - Aktywne
http://www.akwaswiat.net/-30l-greg3or-t-34114.html
« Starszy temat | Nowszy temat »