• 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Szukam Akwarium dla meduz

Chciałbym kupić akwarium dla Meduz słyszałem
że są bardzo rzadkie i drogie.
Wymagania:

-Przynajmniej 20l
-I jeszcze jedzonko
-I jakie rybki można trzymać z meduzami

Pliska Nie dawajcie mi bana Poprostu nie mogę tego w Necie znaleść

PS.Danie to na samą górę Potrzebuję Bardzo Pilnej PomocySad

Duże akwarium w kształcie walca z tego co wiem...

SPRZEDAM - KLIK !
-270l - Malawi GG 3341234
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

(19.01.2011, 20:47)Martin988 napisał(a):  Chciałbym kupić akwarium dla Meduz słyszałem
że są bardzo rzadkie i drogie.
Wymagania:

-Przynajmniej 20l
-I jeszcze jedzonko
-I jakie rybki można trzymać z meduzami

Z tego co zrozumiałem to całe akwarium ma mieć 20 litrów?? Jesteś na forum trochę i powinieneś wiedzieć, że żadnej ryby tam nie wsadzisz. Co do meduzy, co to ma być za gatunek??

Mówisz masz:
http://reefshop.pl/sklep/index.php?main_...ts_id=6466

Tylko jeszcze trzeba filtr dokupić

(19.01.2011, 22:23)Yacek napisał(a):  Tylko jeszcze trzeba filtr dokupić

Cytat:- system filtracyjny Blue Reef 500

Poza tym wątpię czy wyda 16.000 zł na takie akwarium, ale ja tam nie wiem, może. Szczerze fajnie byłoby, zobaczyć pierwsze akwarium z meduza na forum.

Pozdrawiam
Rafał

(19.01.2011, 22:31)BlackHawk88 napisał(a):  
(19.01.2011, 22:23)Yacek napisał(a):  Tylko jeszcze trzeba filtr dokupić

Cytat:- system filtracyjny Blue Reef 500

Poza tym wątpię czy wyda 16.000 zł na takie akwarium, ale ja tam nie wiem, może. Szczerze fajnie byłoby, zobaczyć pierwsze akwarium z meduza na forum.

wątpie ale naprawde super! Cool

Z tą ceną troche przesada. Spokojnie mozna to o wiele taniej zrobic. Oczywiscie nie oszczedzajac na filtracji.
P.S. zainteresował mnie temat. Może uda mi się coś więcej dowiedzieć na temat wykonania zbiornika i reszty gratów.

Rybka lubi pływać ...

Craspedacusta może i nie robi większego efektu bo dorasta do 2 cm ale myślę, że na początek można by się zająć. No i dostęp do nich jest łatwy. Chyba, że od razu mówisz o solance i gatunkach 20-30 cm. Z tego co wyczytałem samemu można wykonać akwe dla meduz i to bardzo niskim kosztem. Od jutra zaczynam budowe Smile

Rybka lubi pływać ...

Jak zbudujesz i założysz to pochwal się na forum, bo to bardzo interesujące i rzadkie zbiorniki.

Pozdrawiam.
[100l] - "Gupikarium"

http://nano-reef.pl/forums.php?m=posts&h...815#172815 Rzuć okiem tutaj. Pozdrawiam Rafał.

Skocz do: