21.09.2010, 19:39
mikem, jak myslisz jaki jest minimalny zbiornik dla fx5, zeby nie bylo pralki?
(21.09.2010, 19:39)RuLeZz napisał(a): mikem, jak myslisz jaki jest minimalny zbiornik dla fx5, zeby nie bylo pralki?
Akwarium przeszło wiele metamorfoz, czy jest ładne? Pewnie może się podobać. Zdziwisz się lecz uważam że na jego wielkość aranżacja jest ładna, szkoda tylko że niema tam wapieni niekoniecznie filipińskich lub chorwackich.
Wapień występuje pod różnymi strukturami nawet takimi jak prawie gładkie głazy czy skały.Co do obsady to nie wypowiem się aby Cię nie drażnić.O zbrojniku też nie wspomnę
Ogólnie bardzo ładne, lecz mi osobiście najbardziej podobała się małżonka
(21.10.2010, 21:23)bumboo napisał(a): Obejrzałem tematAkwarium przeszło wiele metamorfoz, czy jest ładne? Pewnie może się podobać. Zdziwisz się lecz uważam że na jego wielkość aranżacja jest ładna, szkoda tylko że niema tam wapieni niekoniecznie filipińskich lub chorwackich.
Wapień występuje pod różnymi strukturami nawet takimi jak prawie gładkie głazy czy skały.Co do obsady to nie wypowiem się aby Cię nie drażnić.O zbrojniku też nie wspomnę
Ogólnie bardzo ładne, lecz mi osobiście najbardziej podobała się małżonka
Gratuluję....wiesz czego
(23.10.2010, 19:57)bumboo napisał(a): Nie wiem czemu ale cały czas wydaje się mi że dużo lepiej wyglądałoby gdyby w zbiorniku były same Venustusy. Są to tak piękne i ciekawe ryby które zasługują na to aby być królami w tym dużym zbiorniku. Ale to tylko moje fantazje spowodowane zazdrością litrażu tego akwarium.Osobiście bym tak zrobił co nie znaczy że Ty cokolwiek masz zmieniać.Ty masz baniak ja fantazjuje hehe.
(23.10.2010, 19:57)bumboo napisał(a): Nie wiem czemu ale cały czas wydaje się mi że dużo lepiej wyglądałoby gdyby w zbiorniku były same Venustusy. Są to tak piękne i ciekawe ryby które zasługują na to aby być królami w tym dużym zbiorniku. Ale to tylko moje fantazje spowodowane zazdrością litrażu tego akwarium.Osobiście bym tak zrobił co nie znaczy że Ty cokolwiek masz zmieniać.Ty masz baniak ja fantazjuje hehe.Sam czasem myślę nad zmianą obsady na jakieś stadko non-mbuny (aristochromis, champsochromis, fuscotaeniatus, rostratus...)...ale z tym poczekamy jeszcze pewnie kilka lat...przecież tych pysków nie spuszczę, poza tym już się przyzwyczaiłem. Tylko mbuny ubywa...

(23.10.2010, 19:59)Picard napisał(a): Mnie tam się Aulonocary Calico baaardzo podobają
(23.10.2010, 20:12)mikem napisał(a): ...ale z tym poczekamy jeszcze pewnie kilka lat...przecież tych pysków nie spuszczę, poza tym już się przyzwyczaiłem.