12.11.2011, 11:26
Pawciotr według mnie 3 lub 4 kiryski pstre to mało... minimum 6szt.
(20.11.2011, 17:51)michnik napisał(a): Marchewki raczej nie pomogą, kup sobie helenki
(20.11.2011, 18:14)pawciotr napisał(a):(20.11.2011, 17:51)michnik napisał(a): Marchewki raczej nie pomogą, kup sobie helenki
Marchewki założę na noc, a rękami przed chwilą wyłowiłem ze 100 ślimorów w niecałe 15 minut...
Szczerze zastanawiam się nad chemią, ale najpierw upewnię się na 100%, że nie da się zdobyć Heleny w moim i sąsiednich miastach.

. To czy mógłbym "wprowadzić do akwarium 3-4szt. Tych rybek ? Oczywiście nie piszcie " dało by się na siłę" , bo ja nic na siłę nie chcę upychać. Podoba mi się także w nich to, że wyróżniają się wielkością.

POLECAM !

albo przynajmniej polowe na drugi koniec baniaczka zeby jakas rownowaga byla, bedzie ladniej zobaczysz
ta rurke od bodajze co2 daj w rog zeby nie bylo jej widac, no i dalej brakuje mi jakiegos ladnego korzenia badz kamienia, bez tego wyglada jakby baniak byl ze sklepu akwarystycznego z roslinkami do sprzedania
. Korzeń obiecuję, że będzie, bo na razie zbieram kasę na dodatkowe oświetlenie, rybki, więcej roślinek i jakieś nawozy.