ale na szczęście uniknęliśmy takiej sytuacji teraz tylko dalej szukać...mam nadzieję że w ogóle to jest jakiś gatunek...O.o
na szczęście uniknęliśmy takiej sytuacji tylko teraz co to za ryba jest...O.o xD
szczęście uniknęliśmy takiej sytuacji to jestem ciekawa kto wie co to za ryba xD
128l pseudoTanganika:
-4 szt Neolamprologus brichardi (Księżniczki) :D
-maluchy /\
-7 kirysków (ze starej 60l)
-zbrojnik niebieski (tez z 60l :))
-2 piskorki Kuhla(60l)
w końcu!! :3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2011, 17:40 {2} przez papla131.)
KOLEDZY CZY TO JEST PYSZCZAK RED RED. JAK TAK TO POWIEDZCIE MI CZY SAMIEC CZY SAMICA Z GÓRY DZIEKUJĘ. PROSZĘ O ODPOWIEDZ NA E-MAILA: monikaflorian1@gmail.com
(09.07.2011, 18:03)kylu33 napisał(a): sumik a raczej wieloryb w szklance wody maścią przypomina dalmatyńczyka :o)) nic o nim nie wiem po za tym ze lubi jeść kurczaka co mi o nim powiecie ?
(09.07.2011, 18:03)kylu33 napisał(a): sumik a raczej wieloryb w szklance wody maścią przypomina dalmatyńczyka :o)) nic o nim nie wiem po za tym ze lubi jeść kurczaka co mi o nim powiecie ?
Witam. Jestem tu nowa. Chciała bym się dowiedzieć jakiej rasy jest jedna z moich rybek. Jest trochę większa od gupika, różowa, mieniąca się na niebiesko lekko i fioletowo, nakrapiana czarnymi małymi plamkami i ma weloniaste żółto-przeźroczyste płetwy. Co to jest?
Prosze o szybką odpowiedź..bo kupuję nowe rybki a nie chcę żadnych konfliktów w akwarium