• 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[65l] ogólne - piotr u.

Witam.
Zbiornik: 60x30x36cm
Oświetlenie: juwel day light T8 15W i sylvania grolux T8 15W
Filtracja: filtr wewnętrzny
Ogrzewanie: grzałka Juwel 50W
Podłoże: żwir
CO2 z butli

Nazw wielu roślin nie pamiętam, ale jest tam m. in.:
microsorium minor
anubias nana mini
echinodorus scarlet snake
bolbitis
rotala

Ryby to:
bystrzyk pięknopłetwy x6
bystrzyk amady x9

Około 14 różnych krewetek i 4 ślimaki Clithon diadema.
Akwarium ma około 2 lat.

Uploaded with ImageShack.us

Jak nazywa się odmiana microsorium na korzeniu? szukam takiej a mam teraz 2 ray większy

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

Z tego co kojarzę, jest to narrow mini.

Dorzucę kilka zdjęć mieszkańców akwarium.

Rewelacja a same zdjecie piekne. Gratuluje.

Bardzo ładne akwarium. Ja wole jak jest więcej kolorowych ryb i mniej roślin, ale ładne małe akwarium.

DziękiSmile
W niedzielę dokupiłem ok. 30 krewetek i teraz jak podejdę do akwarium, to widzę od razu przynajmniej 5, a nie tak jak wcześniej, kiedy miałem 14 i musiałem ich szukać po całym akwariumSmile

Dzięki, nie doświetlam, ale zawsze staram się robić ze statywu i na jak najniższym iso i później najczęściej trochę wyciągam z cieni podczas obróbki.

Hoho, ładnie. Czy to szkło ow czy taki aparat dobry? Jak duża już jest a.gabonensis?

Wiele osób się śmieje z parcia na ow i twierdzi, że różnicę widać dopiero powyżej 8mm, czy nawet 1cm (już teraz nie pamiętam), ale ja widzę nawet przy 6mmWink Tak, to jest ow. A. gabonensis ma ok. 6cm, bardzo wolno rośnie.

No proszę , jedno z najładniejszych akwariów , gratulacje . Skąd wytrzasnąłeś takie ładne kamyczki ?? Big Grin

Skocz do: