JBL E700

prosze o opinie na temat tego filtra czy warto go zakupic ?

Dziwi mnie, że pytasz na forum tylko o to czy warto?
Wielu znajdzie się, że tak i wielu, że nie.
Według mnie powinieneś bardziej sprecyzować pytanie odnośnie tego filtra czy nada się do Twojego zbiornika wyszczególniając litraż,obsadę i ilość roślin. Najlepiej zdjęcie zbiornika bo jak wiadomo, że jak jest dużo roślin przepływ musi być większy.

(29.11.2012, 11:20)toomeka@wp.pl napisał(a):  Dziwi mnie, że pytasz na forum tylko o to czy warto?
Wielu znajdzie się, że tak i wielu, że nie.
Według mnie powinieneś bardziej sprecyzować pytanie odnośnie tego filtra czy nada się do Twojego zbiornika wyszczególniając litraż,obsadę i ilość roślin. Najlepiej zdjęcie zbiornika bo jak wiadomo, że jak jest dużo roślin przepływ musi być większy.

PYTANIE PROSTE TAK LUB NIE ZALETY I WADY

to nie dla mnie filtr ja juz zakupilem, JBL chce kupic moj tata w pl i dlatego pytam

jesli chodzi o litraz to pewnie nie wsadze go do 1000l lub 30l Smile

Zalety - po 3 latach pracy ciągle działa (na początku po 2 miesiącach wymiana wirnika), w wystarczający sposób filtruje wodę w baniaku o pojemności 120 litrów. Łatwa obsługa i szybkie czyszczenie elementów.

Wady - co jakiś czas potrafi niemiłosiernie warczeć, czasami z powodu zassanego ślimaka, a czasami zupełnie bez sensownej przyczyny; tak jakby coś wpadło pod wirnik, albo sam wirnik zaczynał głośniej pracować. Ostatnio miałem właśnie taką sytuację - czyszczenie nic nie dało, poburczał tydzień i mu przeszło...

Czy bym kupił go jeszcze raz? Chyba zdecydował bym się na coś innego kolejnym razem Tongue
pzdr

(29.11.2012, 22:34)repcak napisał(a):  Zalety - po 3 latach pracy ciągle działa (na początku po 2 miesiącach wymiana wirnika), w wystarczający sposób filtruje wodę w baniaku o pojemności 120 litrów. Łatwa obsługa i szybkie czyszczenie elementów.

Wady - co jakiś czas potrafi niemiłosiernie warczeć, czasami z powodu zassanego ślimaka, a czasami zupełnie bez sensownej przyczyny; tak jakby coś wpadło pod wirnik, albo sam wirnik zaczynał głośniej pracować. Ostatnio miałem właśnie taką sytuację - czyszczenie nic nie dało, poburczał tydzień i mu przeszło...

Czy bym kupił go jeszcze raz? Chyba zdecydował bym się na coś innego kolejnym razem Tongue
pzdr
No i to jest konkretna odpowiedz dziękuje slicznie krótko zwięzle i na temat bez zbędnych morałów

Śmieszny jesteś kolego bo jeśli chodzi o mnie to jak najbardziej nie musiałem się silić byś ewentualnie spojrzał szerzej na aspekty tyczące się tego filtra a jeżeli czekałeś tylko na tak lub nie to było sobie poszukać w google leniu bo filtr nie wyszedł na rynek miesiąc temu i mnóstwo ludzi go użytkuje i pisało o nim więc po co ten temat?

(29.11.2012, 23:29)toomeka@wp.pl napisał(a):  Śmieszny jesteś kolego bo jeśli chodzi o mnie to jak najbardziej nie musiałem się silić byś ewentualnie spojrzał szerzej na aspekty tyczące się tego filtra a jeżeli czekałeś tylko na tak lub nie to było sobie poszukać w google leniu bo filtr nie wyszedł na rynek miesiąc temu i mnóstwo ludzi go użytkuje i pisało o nim więc po co ten temat?
SLUCHAJ *** SMIESZNY TO TY JESTES LEN TO CIE ROBIL I *** CIE ODBCHODZI JAKI TEMAT ZAKLADAM NIE PODOBA SIE DO ***!!!! TEMAT PROSTY WADY ZALETY jedna osoba zrozumiala ty jestes widocznie ZA TEPY no coz szkoda ze takie *** JAK TY CHODZA PO TEJ ZIEMI dziekuje i zegnam Smile

No, bardzo ładnie się odzywasz, zero szacunku, za obraze drugiego użytkownika przekleństwa, capsa dostajesz 40%. Jak jeszcze raz napiszesz post tego typu to już się chyba nie spotkamy. Pozdrawiam BlackHawk88

Wysłałem raport. Obrażasz innego użytkownika a to chyba jest niedozwolone.

http://prosta-inwestycja.blogspot.com/

Świat finansowy przetłumaczony na język Polski :)

No to gościu nasze forum masz z głowy, żegnam.

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

"Kolega" od samego początku zauważyłem po niektórych postach nastawiony był "miło" do innych. Pewnie nie kochali go rodzice i dlatego taki entuzjazm. Ciekawe na czym by skończył w wyzwiskach przy spotkaniu w cztery oczy? Big Grin Powalają mnie tacy ludzie co w sieci udają kozaków a przy spotkaniu osobistym już tacy nie są (dwa razy miałem doświadczenia takie)
Pozdrawiam Cię Bartku i nie martw się bo są specjaliści by Ci pomóc.

Skocz do: