Bardzo dojrzała wypowiedz i zabranie punktu z reputacji

Brawa dla tego pana.
To w takim razie proponuję, abyś powiedział, co to za choroba, skoro dajesz sobie głowę uciąć, że to nie jest dziurawica, mądralo za trzy grosze.
Marko napisał(a):NIGDY objawem dziurawicy nie są guzy
To teraz pytanie: sprzedajesz mądrości wyczytane w interncie, czy może leczyłeś
każdy rodzaj dziurawicy? Bo to, że twoje ryby nie miały guzów / narośli, nie znaczy, że przy tej chorobie nie występują. Opanuj się, człowieku :/ Jak dla mnie zaprezentowałeś w swoim poście poziom piaskownicy.
Marko napisał(a):Dziurawicę leczyłem kiedyś u moich paletek więc wiem dokładnie jak to wygląda.
Fajnie. To np. skoro leczyłeś ospę u ryb, które miały 'kropki', to od tamtej pory uważasz, że jedynym przejawem choroby są owe kropki, bo twoje ryby tylko je mialy? Niezłe rozumowanie
Abstrahując od tego, że w moim pierwszym poście w tym temacie, nie byłem tak przekonany o dziurawicy (napisałem "dziurawica
?"), jak ty o tym, że to nie jest ta choroba. Jakby nie patrzeć, bardzo pomogłeś.
Marko napisał(a):Wiem do jakiej grupy ryb zalicza się Ramirezka jeśli o to pytasz a pielęgnice hodowałem gdy Ty jeszcze na stojąco pod stół wchodziłeś więc bez takich osobistych wycieczek proszę!
Być może - nie wiem, bo nie określiłeś wieku w profilu. Za to na pewno już znałem podstawy interpunkcji i ortografii, w przeciwieństwie do niektórych
Możesz sobie darować odpisywanie. Wymienia się z tobą poglądy i spostrzeżenia gorzej niż z obcokrajowcem. Podziękował.