08.11.2008, 20:31
cyrtocara napisał(a):
Moze jutro znajde wiecej czasu i cos napisze wiecej o zbiorniku .
pozdr...
Fajnie i będzie jeszcze lepiej

Pozdrawiam bumboo
I nie bądz taki skromny, jeżeli masz czym się pochwalić hehehe
cyrtocara napisał(a):
Moze jutro znajde wiecej czasu i cos napisze wiecej o zbiorniku .
pozdr...

maja napisał(a):bumboo czyżbyś się bał, że po te nauki w sprawie malawi przyjdę właśnie do Ciebie?
Ps. I dobrze myślisz, tylko skąd ten strach

cyrtocara napisał(a):Obejrzalem sobie dokladnie to forum , galerie ...itd .. przemyslalem i zabieram swoje fotki i wiedze do "grobu " postaram sie omijac tego typu fora wielkim lukiem jak to nazwales (thx za rade ) ..poza tym bijcie sobie wlasnie piane tutaj sami na tym waszym nudnym forum .

... pamietaj jednak , ze co bys nie napisal i nie wiem jak prowokowal , to wyglad mojego zbiornika , kondycja rybek i cala wiedza z tym zwiazana ...wszystko to obroni sie zawsze samo za siebie :-)cyrtocara napisał(a):Wpadlem wlasnie na moment , przeczytalem to co napisales i musze Ci przyznac ze mnie naprawde niezle rozsmieszyles , prawie do lez... pamietaj jednak , ze co bys nie napisal i nie wiem jak prowokowal , to wyglad mojego zbiornika , kondycja rybek i cala wiedza z tym zwiazana ...wszystko to obroni sie zawsze samo za siebie :-)
pozdr...
Wiedzy swojej nie musisz mi udowadniać, lecz nie tym się martwię. Powiedz, czemu tak inteligentny i błyskotliwy facet w ciągu jednej wypowiedzi stawia się w tak nie korzystnym świetle. Wiedziałem jak Cię sprowokować i nie po to zrobiłem, aby wątpić w twoje umiejętności i nabytą wiedzę, tylko po to abyś przemyślał sprawę i nie był tylko egoistycznym dupkiem, którym na pewno nie jesteś, a chwilowa słabość każdemu może się zdarzyć. Przemyśl sprawę czy jednak oprócz dużej wiedzy, wyglądu twojego zbiornika, co na pewno samo z siebie Cię obroni nie warto być miłym i pomocnym facetem. Jeżeli to Ci się uda, nie ważne czy tu na tym forum czy innym, będziesz mógł o sobie powiedzieć jestem we wszystkim dobrym, za co się nie wezmę.
Cytat:Zdjęcia piękne, prawie tak dobre jak mojeJaki skormny...
strojter napisał(a):Jaki skormny...

wstawiaj akwa do galerii i będzie git