Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"zywy piasek"

I jeszez takei dwie fotki , ktorymi moznanacieszyc oko Wink

[IMG]http://[/IMG]

Dziekuje Big Grin .... pozdro..

[IMG]http://[/IMG]

ŚLicznie!!!!! Wstaw to akwa do galerii Smile i tam opisz dokładniej Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Super, pięknie cudownie!!

wikiii napisał(a):ŚLicznie!!!!! Wstaw to akwa do galerii Smile i tam opisz dokładniej Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Super, pięknie cudownie!!

Akwarium robilem dla siebie , nie dla ludzi , wiec w sumie nie widze potrzeby umieszczania go w galeri , ludziom jedynie chcialem pokazac ze mozna inaczej (moim zdaniem lepiej) i dzisiaj juz wiem ze tego systemu filtracji czy tez podloza w akwarium bede sie trzymal .

pozdr...

Ps; Dzieki za mile slowa .

cyrtocara napisał(a):Akwarium robilem dla siebie , nie dla ludzi , .

Troszkę przereklamowana teoria, uczysz się też dla siebie, więc czemu udzielasz tyle cennych rad dla Tych ludzi, którym dawkujesz informację według własnego widzi misie. Kolego doceniam Twoją wiedzę, lecz przestań bić pianę. Więc zapytam się w wprost, po co tu jesteś dla siebie czy tych ludzi, których interesuje to, co stworzyłeś. Wyluzuj troszkę i daj się polubić, a na pewno większość doceni Twoje zaangażowanie, bo chyba po to tutaj przyszedłeś Big GrinTongue Jeżeli się mylę to lepiej byłoby zabrać wszystko do grobu, a miejsca typu fora akwarystyczne omijać wielkim łukiem, bo w brew pozorom może tego nie widać, składają się one właśnie z tych ludzi.

cyrtocara napisał(a):Akwarium robilem dla siebie , nie dla ludzi , wiec w sumie nie widze potrzeby umieszczania go w galeri , ludziom jedynie chcialem pokazac ze mozna inaczej (moim zdaniem lepiej) i dzisiaj juz wiem ze tego systemu filtracji czy tez podloza w akwarium bede sie trzymal .

Skoro nie widzisz takiej potrzeby to po co w ogóle umieszczałeś tu fotki swojego zbiornika i jaki jest sens twojego istnienia na tym forum?
Po przeczytaniu twojej dyskusji z Rafałem mam wrażenie, że dyskusja na argumenty i dzielenie się swoją wiedzą sprawia ci dużą trudność. I wielka szkoda, bo spotkało się dwóch akwarystów z "górnej półki" i zapowiadało się na ciekawą polemikę (tym bardziej, że obydwaj mieliście rację w sprawie zeolitu i z pewnością byście do tego doszli), z której mogło wypłynąć dużo korzyści dla wielu użytkowników.
Każdy zakłada akwarium dla siebie, ale forum jest po to, żeby dzielić się z innymi swoją wiedzą i doświadczeniem i pokazać, że akwarystyka ma różne oblicza.
Masz piękny baniak, do tego robisz ładne zdjęcia. Myślę, że pokazanie go w galerii nie będzie dla ciebie jakimś szczególnym poświęceniem, a ludzie z tego forum będą mogli zobaczyć, "że można inaczej", szczególnie iż nie mamy tu wielu malawistów co może się zmieni po prezentacji twojego zbiornika.
Pozdrawiam.

Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.

Oj niezrozumielismy sie , poprostu naleze raczej do ludzi skromnych i co mialem pokazac tutaj to pokazalem , nie odczuwam potrzeby afiszowac sie w galeri , jesli chcecie to umiescie zdjecia sami :-) ...wiedza moge sie w miare czasu chetnie podzielic , napewno nie jestem egoista ...Wink

pozdrawiam

cyrtocara napisał(a):Oj niezrozumielismy sie , poprostu naleze raczej do ludzi skromnych i co mialem pokazac tutaj to pokazalem , nie odczuwam potrzeby afiszowac sie w galeri , jesli chcecie to umiescie zdjecia sami :-) ...wiedza moge sie w miare czasu chetnie podzielic , napewno nie jestem egoista ...Wink

pozdrawiam

Ale ja chcem, no mi chyba nie odmówisz. Doceniam Twoją skromność, też posiadam Malawi i jak ty mi pokażesz to i ja Ci pokażę, a też jestem bardzo skromny i hojny hehehe. To jak będzie maleńki Smile

Ale galeria to nie tylko zdjęcia. To też opis zbiornika, sprzęt, oświetlenie, filtracja, podłoże, obsada czyli wszystko co składa się na taki a nie inny obraz baniaka. I właśnie to wszystko nas interesuje. Nauka polega też na podpatrywaniu jak zrobili to inni, zwłaszcza jeśli osiągnęli ciekawy efekt.
Skoro to jednak dla ciebie za trudne to nie będę dłużej prosić. Pójdę po nauki gdzie indziej.

Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.

maja napisał(a):Pójdę po nauki gdzie indziej.

cyrtocara ja bym majki tak łatwo nie puścił, zrób jej to o co Cię prosi a może biotopy połączycie hehehe

Big Grin
Moze jutro znajde wiecej czasu i cos napisze wiecej o zbiorniku .

pozdr...
Temat zamknięty

Skocz do: