19.09.2008, 18:38
Witam, z powodu uruchomienia akwarium 82 l okresowo pustego
z powodu przeprowadzki rybek do 160 l mam pytanie: w tych 160 l są 3 bojowniki, 2 samice i 1 samiec, więc zamierzam je przenieść do 82 l, aby mogły w spokoju zająć się "przedłużaniem gatuku"

, a nie jedzeniem, a tym właśnie zajmują się w 160 l
. Na razie w 82 l
jest 8 gupików i 1 platka z mojej własnej hodowli. Czy mogą być tam razem, czy mogę dokupić jeszcze parkę p. boliwijskich, 10 razbor borneańskich lub mikrorazborek Galaxy i 6 kosatek karłowatych, kirysków karłowatych lub otosków? Za wszystkie opinie dziękuję. Pozdrawiam BETTAmaniak (ostatnio bardzo BETTA, he, he

).
z powodu przeprowadzki rybek do 160 l mam pytanie: w tych 160 l są 3 bojowniki, 2 samice i 1 samiec, więc zamierzam je przenieść do 82 l, aby mogły w spokoju zająć się "przedłużaniem gatuku"

, a nie jedzeniem, a tym właśnie zajmują się w 160 l
. Na razie w 82 ljest 8 gupików i 1 platka z mojej własnej hodowli. Czy mogą być tam razem, czy mogę dokupić jeszcze parkę p. boliwijskich, 10 razbor borneańskich lub mikrorazborek Galaxy i 6 kosatek karłowatych, kirysków karłowatych lub otosków? Za wszystkie opinie dziękuję. Pozdrawiam BETTAmaniak (ostatnio bardzo BETTA, he, he

).

.