• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Paletki - karmienie

A miałeś Scofield do czynienia z paletkami?

Mój kuzyn, zaawansowany akwarysta uwieżcie mi, ma 2 akwaria, jedno 260l z paletkami i drugie 500l z pielęgnicami, od niego właśnie pochłonąłem tą wiedzę. Sam widziałem jak paletki lubią oba pokarmy.

Okej, pomijając temat 75l nie jest dla 2 skalarów.

hej mielon widać że nie jesteś zorientowany, wpadłeś na byle jaki temat i krytykujesz. Skalary już idą do oddania oddaję je w czwartek do zoologika to już było dawno powiedziane.

Nie obchodzi mnie jaki to temat i czy gdzie indziej co pisałeś. Nie jestem zwolennikiem mordowania ryb w malutkich akwariach. Nie wiem czy masz jakiś problem z sobą czy co, bo jakbyś nie zauważył to normalnie, spokojnie napisałem że skalary nie są do takiego słoika.

Czyli mam sobie napisać w sygnaturze SKALARY IDĄ DO ODDANIA W CZWARTEK tak? Proszę cię, żałosny jesteś. I nie zaśmiecajmy forum tylko jak masz jakieś wąty to na PW proszę. Apropo - nigdy nie widziałem słoika o litrażu 70l.....

Ta. Pisz sobie co chcesz. Nie wiem kto tu jest żałosny sam zakładasz co powinieneś napisać i wyjeżdżasz do ludzi z mordą. Czy ja mam jakieś wąty? Widać bywają na tym forum ludzie którzy są normalni i w normalnych proporcjach trzymają ryby w swoich akwariach, nie męcząc ich przy tym, a i są tacy jak ty którzy próbują sobie zapełnić zbiornik po granice by "coś w nim pływało" by "nie było pusto". To jest dopiero żałosne. A i nie używaj słów których nie wiesz jak się pisze: nie "Apropo" tylko "A propos" jak już ;]

właśnie widać kto tu jest mądry... Dobra KONIEC chcesz cos to na pw tu jest temat o karmieniu paletek a nie wymianie zdań na temat własnej osoby!

A co, masz jakieś inne zdanie na "trzymanie rybek"?

są normalni i w normalnych proporcjach trzymają ryby w swoich akwariach, nie męcząc ich przy tym, a i są tacy jak ty którzy próbują sobie zapełnić zbiornik po granice by "coś w nim pływało" by "nie było pusto". To jest dopiero żałosne.

W tym wypadku zgadzam się z tobą w 100%

Skocz do: