• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ona jest kotna (jest w ciąży) ? Wszelkie pytania na ten temat proszę zadawać tutaj !

(14.01.2015, 20:55)Zbrojnik11 napisał(a):  
(04.01.2008, 19:45)agcia napisał(a):  Czy ona jest w ciąży? ODPISZCIE SZYBKO!!! plisss bo ja się na tym nie znam
Moja gupiczka ma taką czarną plamkę na brzuchu nie wiem co to jest?, ale to chyba niesą młode bo jak się jej przyjrzałam to zobaczyłam że to jest czarna kropka a od niej odchodzą małe niteczki ale to nie jest na zewnątrz tylko jakby w jej brzuchu. CO TO MOŻE BYĆ???
Tak, ona jest w ciazy. Gratulacje. Big Grin Ta czarna kropka to młode. Bez obaw. Wink

Patrz może na daty postów.

Czy moja platka jest ciężarna? Smile

http://ifotos.pl/zobacz/WP2015032_wnqewsx.jpg
http://ifotos.pl/z/wnqewqa

Proszę o odpowiedź.

A kiedy ostatni raz rodziła?

Pytanie czy któraś może "Być w ciąży" , jedna z nich była już dłużej w akwarium i był gupik -samiec i mieczyk , jednak ich już nie ma. Dziś dokupiłam kolejne dwie , a nie chlałabym potem nie zauważyć i zrobić małym krzywdy . Czy można poprosić o jakąs sugestie?

Załączone pliki Miniatury

(23.07.2014, 20:31)koziolek napisał(a):  Czy ona jest kotna? Zdjecia kiepskie bo ryby za bardzo szaleja Sad

Tak, kotna jest Smile

Spojrzałeś na datę? Jak nie to spójrz i zastanów się czy autor potrzebuje pomocy.

Witam akwarystki i akwarystów Smile
Mam pytanie odnośnie moich podopiecznych.
Posiadam mieczyki i głupiki. Samica mieczyka ma grubiutki brzusio i chciałbym się dowiedzieć czy jest ona w ciąży, czy może jej coś dolega.

i te 2 samice głupika.

przepraszam za jakość zdjęć, ale cięzko uchwycić tak ruchliwe rybki.
Na roślinki nie patrzeć czekam za żywymi Smile
Pozdrawiam

tak jest w ciąży.

In response to the people inquiring about low bunk bed full, bed bunk for small room, bunk bed with slide, childrens low bunk beds, double size bunk beds, cheap bunk beds, full loft bed with slide, loft bed with space underneath, solid wood bunk bed with slide, white bunk bed loft, I highly suggest this new double decker bed details or bunk bed with play area underneath, space saving double bunk beds, loft bunk bed king single, small loft bed with slide, bunk bed that has a slide, a bunk bed, wooden single bunk bed frame, bunk beds delivered, bunk beds that can be single beds, king single bunk beds low, which is worth considering with this new double decker bed link bearing in mind low childrens bunk beds, double bunk bed slide, bunkbeds for teenagers, cabin bed king single, loft bed 2 beds, loft bunk beds for teens, bunk bed with play area underneath, bunk bed stores, double and single bunk bed with stairs, bed lofted, and don't forget this look at this about girls bed advice which is also great. Also, have a look at this on the main page about boys bed link not to mention loft bed for, king single low bunk beds, small bunk beds for small spaces, for bunk beds, play beds, double bed bunk bed with slide, king single and queen bunk bed, bunk bed with shelves and storage, full size short loft bed, bunk bed including mattress, and don't forget this dig this on loft bed blog not forgetting sites such as loft bed with cupboard, bunk bed in wood, loft bunk bed king single, furniture stores bunk beds, full bunk beds, how you can help about and don't forget full over full low bunk bed, loft bed with storage and trundle, custom loft bed with stairs, play area bed, king single over double bunk, for good measure. Check more @ Awesome Asset Management Tips 87445b6

Skocz do: