• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czym karmić narybek gupików ?

poprostu wsypać ugotowane pokruszone,lub zrobić zawiesinę(dodać wody do żółtka) i pipetą wlać do wody

JA nie dawałem żółtka, tylko raz baaaardzo mało, moje gupole tego nie jadły, a do tego zabrudziłem wodę tym żółtkiemTongue

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

mozesz je karmic sera microgran, micropan... ja karmie tym swoje....

A jak ma 2,5mm to też tak czy inaczej?

mozesz wtedy tetra minbaby (ok. 11 zł za 66 ml)

Możesz karmić je obojętne jakim pokarmem płatkowanym roztartym w rękach. np. ovo vit naprzemiennie z bio vitem. Możesz je też karmić mrożonym pokarmem, np. Cyklopem, Bosmidią, Czerwonym planktonem, Ikrą (każda kosztuje od 2-5 zł).
Możesz też dawać im roztartą suszoną dafnie (ja mieliłam w młynku).

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Ja zawsze karmiłem i nadal karmię bardzo rozkruszonym pokarmem płatkowym...Big Grin

Czy małe gupiki mogę karmić pierwotniakami?

ja bym ci polecił suchy drobny.gupik po urodzeniu wcale nie jest taki maciupeńki jak ryby jajorodne.suchy będzie lepszy(moje zdanie)pozdrSmile

Ja tewż myślę że najlepszy suchy bardzo rozdrobniony, potem podawaj tabletki wybarwiająceTongue

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

Skocz do: