• 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

pokrywa czy belka oswietleniowa czy LED?

Skontatowalem sprzedajacego belki oswietleniowe na te LEDy do ktorych link podalem wyzej. Zapewnil mnie ze te belki nadaja sie rowniez do roslinnych akwariow, rosliny rosna podobno jeszcze lepiej.
I co teraz? Bardzo mnie kusi ta belka LED jest troche drozsza niz belki na T5 ale diody nie trzeba wymieniac i pobieraja duzo mniej pradu. Tylko boje sie o roslinki. Jak myslicie... co robic?

Jeżeli są to te nowy diody SMD lub Power LED, a inni którzy to mieli mogą potwierdzić ich skuteczność to bierz. Ja testowałem na zwykłych starych ledach i mi nic nie chciało rosnąć, stąd moje podejście do diod. Nie wiem jak z nowszą technologią.

Według moich obserwacji SMD się nie nadają. A z tego co wyczytałem High Power LED i Cree jak najbardziej.

"Alejami wycackany szedł se jakiś gość,
Facjata niby owszem, może być.
I nagle potknął się o kamień rycząc "Och, psiakość!
Jak oni mogą w tej Warszawie żyć!...""

No i znowu mnie czort jakis opetal i z samej ciekawosci zamowilem ta belke oswietleniowa na LEDach. Zobaczymy jak bedzie sie sprawowac, mam nadzieje ze mi roslinek nie wykonczy. W innym przypadku poleci przez okno razem z dotychczasowa pokrywa Big Grin

Pff. Zadzwoń do sprzedawcy, i zapytaj czy do roślin się nadają,przecież to może być zwykły pracownik po prostu żeby sprzedać. Myśl logicznie.

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

witam was pora na kilka spraw technicznych barwa swietlowek musi byc w granicach 4000-10000k a wartosc lumenow przypadajacych na jeden litr wody od 25-40 wiec belka czy tez pokrywa a nawet jak to kolega wspomnial listwa led spelnia te kryteria to roslinki napewno beda w dobrej kondycji
nie zapominajmy rowniez o co2
nie zapominajmy rowniez o co2

Ta belka jest zbudowana raczej na ledach smd, więc moim zdaniem pieniądze wywalone w błoto. Jak już ktos pisał jeśli ledy to tylko power led.

Kupiłem kiedys taką belke na ledach wąska ładnie wyglądająca i to było by na tyle po tygodniu dobrze że mi ją przyjeli obecnie posiadam belke 2x39w
i jestem super zadowolony

oto ona cena okolo 80 funtow (mieszkam w uk)i moje akwa oswietlone tą belką

Załączone pliki Miniatury

To the guy inquiring about best free stock analysis, ai gpt stock, best stock trading ai, stock market ai software, best stock pick, open ai stock ticker, best technical analysis app, free stock analyzer, stock market how to invest, stock analysis ai, I highly suggest this new AI stock picking platform info or ai top stocks, best artificial intelligence stocks to buy now, stock research platform, ai automated stock trading, chat gpt stocks to buy, stock market and ai, ai stock investing, best ai stocks in us, best free stock analysis sites, best app for analyzing stocks, which is worth considering with this recommended AI stock trading platform forum not to mention ai stocks in us, trade stocks using ai, best stock market analysis, chat gpt stock trading, stock tools, best ai trading app, best websites for the stock market, chat gpt shares, best ai companies to invest, best stock prediction app, alongside all this my latest blog post on AI stock investing platform info which is also great. Also, have a look at this new AI stock investing platform details bearing in mind top ai stocks to buy, stock picker, stock analysis best app, stock price prediction ai, stocks for ai companies, ai bot for stock trading, ai for stock trading, ai company stock, stock chat gpt, best ai companies to invest, on top of this bonuses for AI stock analysis platform advice together with learn about stock trading, stock investment tools, stock picking software, stocks and investing, incite stock, continue reading this for bearing in mind best stock research software, best stock valuation website, good ai stocks, ai companies listed on stock market, ai trading software, for good measure. Check more @ High Rated AI Stock Analysis Platform Blog 20358f3

For the person talking about coinbase crypto market, news on blockchain, crypto press, crypto headline, blackrock crypto trading, breaking news cryptocurrency, news blockchain, latest news related to cryptocurrency, most popular crypto news sites, profitable kryptowährung, crypto down, crypto prices coinbase, crypto mining data, crypto soaring, latest crypto market news, crypto update news, today crypto update, crypto coin latest news, cryptocurrency trading news, crypto trending news, I recommend this at yahoo on crypto news forum for crypto mining price, crypto update now, market news crypto, crypto news last week, crypto down now, altcoin news, coinbase crypto to buy now, crypto market rise, latest in cryptocurrency, crypto update today, top crypto new, altcoin twitter, crypto news today, new crypto coin news, short crypto news, crypto announcement today, crypto news new, into blockchain, top altcoin to buy, crypto in news today, latest altcoin news, coinbase cryptocurrency, halving crypto, also. See More Excellent Asian2bet Website d7e6_53

Skocz do: