• 12 Głosów - 3.58 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[112l] Metamorfoza - czas na tangę

Brawo.
Bardzo ładny zbiorniczek.

60l brzankarium KLIK
112l ogólne Klik Przeszłość.
www.akwarystyka-miedziowa.pl

Przydała by się przycinka ;D

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

Jak przycinam to wszyscy narzekają że łyso ;D

60l brzankarium KLIK

Fajny klimat.Bardzo fajny. Big Grin
Tylko jedno mnie interesuje czy skalary nie mają zbyt mało miejsca

Dziko. Pięknie to wygląda. Kiedyś moje 112l też tak gęsto zarosło, ale wyłapanie ryby w takim buszy to masakra.

Kiedy planujesz oddać skalary? Trzymanie ich w tak małym zbiorniku to ostre przegięcie, zwłaszcza przy takim buszu Wink

Channidae-Wasze ryby są dla moich pokarmem

Moje filmy

Nie po to kupiłem skalary żeby je oddawać Smile Bynajmniej wszystkie, zostanie para. I bez przesady że to znęcanie się nad nimi bo ludzie gorzej traktują ryby Wink

60l brzankarium KLIK

Też tak mówiłem ale jeżeli ktoś trzyma ryby w fatalnych warunkach to nie znaczy że ty też masz trzymać w złych apropo przy takim buszu te skalary czują się jak w 50 l bo pewnie między rośliny nawet nie ma jak wpływać.
Skalary trzyma się w zbiorniku 180 200 l

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

(19.11.2012, 20:46)klosek napisał(a):  Też tak mówiłem ale jeżeli ktoś trzyma ryby w fatalnych warunkach to nie znaczy że ty też masz trzymać w złych apropo przy takim buszu te skalary czują się jak w 50 l bo pewnie między rośliny nawet nie ma jak wpływać.
Skalary trzyma się w zbiorniku 180 200 l

twój zbiornik to 112 l przy takiej ilości roślin zrobileś z niego 70l albo chce sie mieć kota albo psa Smile

Skocz do: