16.03.2012, 04:08
16.03.2012, 13:52
Wygląda na to, że to moja wina 
Błagam o wybaczenie

Błagam o wybaczenie
16.03.2012, 19:03
No dobrze, jest Ci wybaczone, choć nie wiem sam, co 
niemniej jak najbardziej masz rację, odpowiadając o bojownikach
A co do wypowiedzi Ani, to np. u mnie bojek nie ruszał krewetek, przynajmniej ja nie widziałem takiej akcji, ale nie raz były na centymetr obok siebie i żadnej nerwowej reakcji, ale to nie znaczy, że będzie tak u każdego

niemniej jak najbardziej masz rację, odpowiadając o bojownikach

A co do wypowiedzi Ani, to np. u mnie bojek nie ruszał krewetek, przynajmniej ja nie widziałem takiej akcji, ale nie raz były na centymetr obok siebie i żadnej nerwowej reakcji, ale to nie znaczy, że będzie tak u każdego
16.03.2012, 22:14
u la la faktycznie temacik poruszony po dość długim czasie, ale cóż- bywa
mój Dyzio RC uwielbia, nigdy już mu żadnej nie wpuszczę, nawet jak podchodzę do akwa nakarmić rybki to dobrze wiem, że bojek myśli "łaaał zaraz dostanę pyszną czerwoniutką krewetkę"
mój Dyzio RC uwielbia, nigdy już mu żadnej nie wpuszczę, nawet jak podchodzę do akwa nakarmić rybki to dobrze wiem, że bojek myśli "łaaał zaraz dostanę pyszną czerwoniutką krewetkę"
17.03.2012, 20:29
(16.03.2012, 22:14)asz32 napisał(a): u la la faktycznie temacik poruszony po dość długim czasie, ale cóż- bywamój Dyzio RC uwielbia, nigdy już mu żadnej nie wpuszczę, nawet jak podchodzę do akwa nakarmić rybki to dobrze wiem, że bojek myśli "łaaał zaraz dostanę pyszną czerwoniutką krewetkę"
Mój Happy żyje w perfekcyjnej harmoni z dorosłymi RC
Nie jestem pewna co do dzieciątek... Mam nadzieję, że jak akwarium będzie bardziej trawiaste będzie większa szansa na odchowanie młodych
26.04.2012, 22:44
Moj bojownik zyje w harmoni z noenkami, red cherry i kiryskami panda
« Starszy temat | Nowszy temat »