• 4 Głosów - 4.5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[112l] - BYŁE

(29.02.2012, 14:53)AndrzejT napisał(a):  Bardzo przyjemny klimacik panuje w Twoim akwa, Wszystko się ładnie uzupełnia (podłoże, korzonki ryby i roślinki) Jak się roślinki rozrosną to będzie bomba!
dziękuję bardzo Smile miło czytać takie opinie :] sporo pracy mnie kosztowało to akwa mimo wszystko... chce żeby było jeszcze piękniej!
AdasDriver Tobie też dziękuję Smile ide zerknąć co tam u Ciebie nowego Smile

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

u mnie dałem na całości biały piasek... jak znajdę chwilę to zrobię kilka fotek....
.... nie chce Cię martwić ale chyba ....... Ci się jęzor przykleił.... ;-)

(01.03.2012, 19:00)AdasDriver napisał(a):  u mnie dałem na całości biały piasek... jak znajdę chwilę to zrobię kilka fotek....
.... nie chce Cię martwić ale chyba ....... Ci się jęzor przykleił.... ;-)
no troszeczkę :p

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Gratuluję tak świetnego zbiorniczka, woda kryształ, wystrój w porządku nic dodać nic ująć, a i zdjęci dwóch zbiorniczków też super.

(02.03.2012, 17:21)KORNEL napisał(a):  Gratuluję tak świetnego zbiorniczka, woda kryształ, wystrój w porządku nic dodać nic ująć, a i zdjęci dwóch zbiorniczków też super.
och w końcu ktoś się zachwyca moim baniakiem, jak mi miło Smile kolejny raz wielkie dzięki

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Może nie zachwyca..Smile ale ogólnie baniaczek mi się podoba, ile masz tam gat. kryptokoryny.?

(03.03.2012, 10:29)KORNEL napisał(a):  Może nie zachwyca..Smile ale ogólnie baniaczek mi się podoba, ile masz tam gat. kryptokoryny.?

hyhyhy Smile gatunek jest jeden i ten sam, tyle, że te jaśniejsze są młodziutkie

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

aktualizacja
oto moje amanki (najlepsze złodziejki tabletek Wink )

a to książę mojej 112 Duzio

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Podłoże to zwykły piasek, czy LT.?

A ja dawno do Ani nie zaglądałem, a tu pięknie akwarium się rozwija w przeciwieństwie do mojego Wink

Skocz do: