5
(21.02.2012, 14:17)anna_joz napisał(a): ależ ja Cię absolutnie nie krytykuje!. Akwarium masz bardzo ładne i jeśli roślinki bąbelkują to bardzo się cieszę. Mnie chodzi jednak o to że mimo wszystko to już nie jest LT. Sam wcześniej pisałeś komuś w odpowiedzi że "to jest LT i tego się nie nawozi". Jak ktoś będzie chciał założyć baniak LT i wejdzie na Twojego posta ( bo tak masz w opisie ) to potem bedzą pytania typu znalazłem na forum opis LT ale........podane są rozbieżności...
Więc ja mam takie "skrzywienie zawodowe" że jak LT to LT a jak mieszanka to zmieniłabym opis i tyle.
Ale akwarium b.ładnie i życze Ci dalszych sukcesów w prowadzeniu baniaka !
Ja tego jako ataku nie potraktowalem wręcz na podstawie twojego postu napisałem czym moje akwarium różni się od tego co zapodala nam pani Diana Walstad. Pytanie jest takie czy LT rozumiemy jako akwarium takie jak Diany Walstad czy jako akwarium o niskim zaawansowaniu technicznym. jeśli to 2 to moje zdecydowanie do HT nie należy.
40
Wydaje mi się że prowadzenie akwarium LT jest jasno sprecyzowane. Obowiązują w nim pewne zasady, etapy i sposób jego prowadzenia i dlatego nazywa się LT ( typu, podłoże, oświetlenie, to że powinno być odkryte, że rośliny powinny wyrastać ponad tafle wody, że się go nie nawozi to ze sie go nieodmula ze... itd itd - ale dajmy już temu spokój. Jeszcze raz napiszę że baniak masz bardzo ładny a jak moj zacznie podupadać to też zaczne wprowadzać do niego troche techniki

W końcu jak się ma auto forda i zmieni mu się kolor, koła i doda inne zderzaki - dalej to będzie ford
jestem z Krakowa- to widać, słychać i czuć;)
5
23
Jak dla mnie bomba, choć widzę, że z glonami też walczysz. Ryby jak tygrysy w dżungli

Mi się podoba!
www.happybettas.com - moj blog (ang)
Galeria Bojków ->
klik
5
Aktualizacja 18.05.2012
Proszę o opinie i porady.
10
Świetnie wybarwione brzany!

Bardzo klimatyczne akwarium, te zaciemnione miejsca dodają uroku, podoba mi się
Piszę poprawnie po polsku.
Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian
23
Ja oprócz brzanek i mega kryptokoryny nic nie widzię...

Super klimacik.
27
Mi się bardzo podoba , jest naprawdę "dziko"
18
Niezły dżangyl

to z przodu poewej to java? Może też sobie tak u siebie zrobię.
60l brzankarium
KLIK
112l ogólne
Klik Przeszłość.
www.akwarystyka-miedziowa.pl
5
ze względu na dość ciemne zdjęcia i drobne zmiany które zaszły wczoraj dodaje nową aktualizacje.
Proszę o opinie i propozycje zmian.