Po przeglądnieciu całego tematu - gratulacje! Wygląda super Roslinki Ci ładnie zaczęły rosnąć. Ja osobiście wolałabym trochę więcej przestrzeni na środku - każdy ma jednak kinny gust, a także ma to spory zwiazek z obsadą. Powodzenia z dalszą zabawą!
(20.02.2012, 01:53)Sol napisał(a): Po przeglądnieciu całego tematu - gratulacje! Wygląda super Roslinki Ci ładnie zaczęły rosnąć. Ja osobiście wolałabym trochę więcej przestrzeni na środku - każdy ma jednak kinny gust, a także ma to spory zwiazek z obsadą. Powodzenia z dalszą zabawą!
Wielki dzięki. Ja właśnie preferuje totalną jungle.
Może i nie jest ale dodatków dużo nie ma.
-oświetlenie 2x24 w ale mieści się jeszcze w kryteriach LT
-co2 ale nie profesjonalne tylko bimbrownia ( raczej nie jest to wysoko zaawawansowana metoda)
-mała ilość symfoni Au
Efekt taki ze po dodatkach roslinki babluja o czym pomarzyć wcześniej nawet nie moglem. Nakład pracy jest nie wielki bo wodę zmieniam max raz na miesiąc.
ależ ja Cię absolutnie nie krytykuje!. Akwarium masz bardzo ładne i jeśli roślinki bąbelkują to bardzo się cieszę. Mnie chodzi jednak o to że mimo wszystko to już nie jest LT. Sam wcześniej pisałeś komuś w odpowiedzi że "to jest LT i tego się nie nawozi". Jak ktoś będzie chciał założyć baniak LT i wejdzie na Twojego posta ( bo tak masz w opisie ) to potem bedzą pytania typu znalazłem na forum opis LT ale........podane są rozbieżności...
Więc ja mam takie "skrzywienie zawodowe" że jak LT to LT a jak mieszanka to zmieniłabym opis i tyle.
Ale akwarium b.ładnie i życze Ci dalszych sukcesów w prowadzeniu baniaka !