• 4 Głosów - 4.5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[112l] - BYŁE

witajcie kochani Smile

po długiej nieobecności wstawiam nowe fotki, co o tym sądzicie?

nawet krewecia się znalazła Wink    

a to z nowym małym szkiełkiem... :]    

pozdrawiam Was serdecznie Smile

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Z duzoego zrobic BW i bedzie naprawde super

(22.01.2012, 11:19)Paweł Bonkowski napisał(a):  Z duzoego zrobic BW i bedzie naprawde super

tak myślałam i chciałam, ale mam w nim kilka RC i chyba BW dla nich nie będzie niczym dobrym a i tak swoje przeżyły przez ramirezki Wink

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

a mi podoba się korzeń ;-)

Fajniutko zaczyna się robić .

odważyłam się i oto małe zmiany... wiem, że ciężko nazwać to BW ale zaczynam z tym dopiero, troszkę boję się przesadzić z wywarem z szyszek, sama nie wiem dlaczego, mam nadzieję, że to zdrowe dla wszystkich rybek- taka ilość garbników

a tutaj dwa moje szkiełka razem    

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

zostawiłam w ogólnym rośliny i mam nadzieję, że mimo koloru wody dadzą rade przy takim świetle, które swoją droga i tak jest za mocne, ale nie da się wymontować jednej świetlówki bo wtedy jest tylko ciemność Wink muszą więc być dwie. Poszperam jeszcze za jakimiś gałęziami w wolnej chwili i tak sobie myślę, że teraz te rośliny tam jednak nie pasują hm

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Fajny klimat,ciekawe korzenie.

(28.01.2012, 00:06)Lastmale napisał(a):  Fajny klimat,ciekawe korzenie.

dziękuję, cieszę się, że się podoba
a to kilka zdjęć bliżej

widać, że woda się klaruje i nabiera kolorku, mam nadzieję, że wszystko wyjdzie lux, kusi mnie żeby dodać wywaru z szyszek jeszcze, ale nie chcę zaszkodzić roślinności i rybką, możecie doradzić coś w tym temacie?

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Moim zdaniem to proponuje zastosowac torf jako wkład do filtra.Od czasu do czasu sprawdzac odczyn wody,by zbytnio nie zakwaszac wody w zbiornikuWink

Skocz do: