Bardzo chciałam pokazać Wam lotosa, który wypuścił z ziarna kiełek. Jednak krewetki i ślimaki skutecznie go zeżarły. Zaraz na prawo od rogatka widać co z niego zostało- łupina jest oblepiona ciągle konsumującymi go świderkami
Dodałam czarny brystol na tło i chyba lepiej to teraz wygląda.
ale masz piękne bojowniki! tak z ciekawości ile kosztuje taki bojek? planuję w przyszłym roku może ok. lipca założyć krewetkarium z bojkiem, Twoja pierwsza wersja 23l bardzo mi się podobała taka "czarne wody"-przynajmniej ja to tak widzę, super, ale skalniak też ok, ciekawy pomysł.
Oj coś drogo tam u ciebie, ale mają chociaż coś oryginalnego?
Przy okazji zamieszczam foto z przedświątecznych porządków, posadziłam mini-wąkrotkę (nie pamiętam nazwy), ciekawa jestem czy sobie poradzi przy tym świetle.
napatrzyłam się na tego Twojego bojka, ładne małe akwa i teraz choruję na takie krewetkarium z super bojownikiem :] Myślisz że 20l mu wystarczy- że będzie zdrowy i zadowolony w takim baniaku czy musi być 30stka? Ty masz to 23l i przyznam, że wszystko wygląda cacy i rybka zdrowo Sama nie wiem, jeszcze mam trochę czasu, ale już chcę wszystko zaplanować