• 4 Głosów - 4.75 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[23l] Bojownik w skałkach

Bardzo chciałam pokazać Wam lotosa, który wypuścił z ziarna kiełek. Jednak krewetki i ślimaki skutecznie go zeżarły. Zaraz na prawo od rogatka widać co z niego zostało- łupina jest oblepiona ciągle konsumującymi go świderkami Smile
Dodałam czarny brystol na tło i chyba lepiej to teraz wygląda.

Załączone pliki Miniatury

ale masz piękne bojowniki! tak z ciekawości ile kosztuje taki bojek? planuję w przyszłym roku może ok. lipca założyć krewetkarium z bojkiem, Twoja pierwsza wersja 23l bardzo mi się podobała taka "czarne wody"-przynajmniej ja to tak widzę, super, ale skalniak też ok, ciekawy pomysł.

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Bojowniki ok 6zł i w górę.

No ja płaciłam 5 albo 6zł, już nie pamiętam Smile

Bardzo przyjemny zbiorniczek i sympatyczny bojek Smile tanio macie te bojki u mnie w mieście po około 15 zł.

Oj coś drogo tam u ciebie, ale mają chociaż coś oryginalnego?
Przy okazji zamieszczam foto z przedświątecznych porządków, posadziłam mini-wąkrotkę (nie pamiętam nazwy), ciekawa jestem czy sobie poradzi przy tym świetle.

Załączone pliki Miniatury

super, bardzo mi się podoba, tylko bojek jakiś bez nastroju chyba Wink długo go masz już?

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Ta mini wąkrotka to Hydrocotyle sp. Japan Smile w sumie bojki nic szczególnego w tej cenie.

(17.12.2011, 13:20)asz32 napisał(a):  super, bardzo mi się podoba, tylko bojek jakiś bez nastroju chyba Wink długo go masz już?
Foto poranne, Donatello jeszcze się dobrze nie obudził Smile Mam go już, bo ja wiem...4-5 miesięcy.

pawcio449 napisał(a):Ta mini wąkrotka to Hydrocotyle sp. Japan .

O dziękować dziękować Smile

napatrzyłam się na tego Twojego bojka, ładne małe akwa i teraz choruję na takie krewetkarium z super bojownikiem :] Myślisz że 20l mu wystarczy- że będzie zdrowy i zadowolony w takim baniaku czy musi być 30stka? Ty masz to 23l i przyznam, że wszystko wygląda cacy i rybka zdrowo Wink Sama nie wiem, jeszcze mam trochę czasu, ale już chcę wszystko zaplanować Smile

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Skocz do: