• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pomocy , 2x 18W + 24W tylko gdzie ?

Witam ,
Mam problem ...Chodzi oto ,że kupiłem :
-http://allegro.pl/modul-ecolight-sunny-24w-aquael-t5-swietlowka-6500-i1971981461.html
I mam problem gdzie to umiejscowić .Na razie dałem z przodu.
Tylko nie wiem czy z przodu jest dobrze. ;/

Niech se siedzi z przodu.

PS: kupiłeś jednorazówkę ;P

taa ... z gwarancją na 2 lata ... W każdym razie za rok i 363 dni może się spalić .I wymienię na nową ;d.
Jeszcze tylko Jbl Manado i foto relacje robie ;P.

Uważaj, bo Ci wymienią na nową.

Objęta są gwarancją producenta więc Aquael powinien wymienić. Nie pisze nic na temat czego, że sprzedawca mu to wymieni.
W sumie jak się świetlówka spali to zawsze można wykorzystać statecznik do zwykłej t5.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Nie napisałbym:

(03.12.2011, 19:06)Tyberiusz napisał(a):  Uważaj, bo Ci wymienią na nową.

gdybym nie miał podstaw, by tak twierdzić.

Kesi nie masz racji, cytat z warunków ogólnych gwarancji: "(...) Nie obejmuje ona uszkodzeń powstałych w wyniku niewłaściwego obchodzenia się pokrywą lub dokonywania przeróbek przez nabywcę. Gwarancja nie obejmuje również świetlówek i zapłonników. (...)"

Co jest logicznym i zrozumiałym, bo co, spali Ci się po blisko dwóch latach, czyli na kilka dni przed końcem okresu gwarancji, to myślisz, że za darmo Ci wymienią? Nie ma tak dobrze Wink

Natomiast statecznik jak najbardziej można wykorzystać Wink

mam identyczny zestaw tydzien temu mi sie przepalil po pol roku, pojechalen do aquela i wymienili mi od reki na nowke sztuke caly zestaw.

Do kolegów wyżej umiecie czytać z zrozumieniem ? Po co toczycie dyskusje niezwiązaną z tematem ?

Skocz do: