05.08.2011, 11:13
10 neonów i 5 kirysków Panda + jakiś bojownik to nie będzie za dużo a w sam raz. Akwarium służy też do podziwiania ryb a nie tylko roślin. Rośliny to ja mam obok akwarium i sobie je podziwiam jak chce...
Ale ogólnie to ten korzeń nie wygląda zbyt dobrze jest tak na środku, co nie dodaje uroku. Taki wielki "kloc" za przeproszeniem. Powinieneś go przesunąć bardziej na lewo a po prawej dać jakieś drobne korzonki (gałązki). Według mnie było by lepiej.
Ale ogólnie to ten korzeń nie wygląda zbyt dobrze jest tak na środku, co nie dodaje uroku. Taki wielki "kloc" za przeproszeniem. Powinieneś go przesunąć bardziej na lewo a po prawej dać jakieś drobne korzonki (gałązki). Według mnie było by lepiej.
Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

wygląda jak kawał złamanego konara który utopił się w rzece... dodawać gałęzi już chyba nie będę bo się zagraci. ewentualnie jak rozmnożę mech to wtedy jakieś mchowe gałązki z tylnego planu na przód będą wystawać :]
chce nawozić ale boje się, że przesadzę i wybuchną gloniska