• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Morszczyzna 112l początki

Po co Pompa i po co odpieniacz przy tym litrazu ????????? LICZY SIE ILOSC ZYWEJ SKALY TO JEST NATURALNY FILTR PLUS PODMIANA WODY CO 7-10 to Cie i tak nie ominie Wink
masz 200 litrowe akwa lub wieksze ??
pompa jest falownik ...

Szybko, Smacznie, Zdrowo >Hot-Dog Star<

Wiem ale wielu ludzi sądzi że pączątki bez odpieniacza są niemożliwe także ponawiam moje pytanie.

a ja ponawiam pytanie czy masz akwa powyzej 180 l ?? jezeli NIE to odpieniacz jest ZBEDNY i tak nie masz tam miejsca za duzo i jeszcze chcesz wpychac odpieniacz ???????????????? wystarczy regularna podmiana solanki... jezeli nie masz czasu raz w tyg na odlanie wiadra i wlanie wiadra wody do bania to sobie lepiej odpusc akwa morskie SZKODA TWOJEGO CZASU I KASY Wink

Nie o to chodzi ale ludzie na nanoreef.pl mówią że bez odpieniacza nie da rady chyba że bez korali i ryb a takiego wariantu nie przewiduje.Dla bezpieczeństwa wole zakupić nawet gdyby się nie przydał.

jak bym mial swoj sklep z artykulami akwarystycznymi tez bym Ci pisal ze nie da rady BEZ Wink ale wiem ze da rade bo ludzie maja bez... i czuja sie swietnie ogladac swoje piekne akwa bez odpieniaczy ...

(20.07.2011, 11:25)Maki1 napisał(a):  Nie o to chodzi ale ludzie na nanoreef.pl mówią że bez odpieniacza nie da rady chyba że bez korali i ryb a takiego wariantu nie przewiduje.Dla bezpieczeństwa wole zakupić nawet gdyby się nie przydał.

To w takim razie po co zawracasz głowę "ludziskom" na tym forum, a nie na tamtym??

Zrobiłem odpieniacz DIY lepiej taki niż żaden.
AKWA MAM 112L.
AAA i mam jeszcze jedno pytanko co to znaczy że piana jest mokra a co że sucha ?

Załączone pliki Miniatury

nanoreef.pl to forum reklamowe... więc nic dziwnego, że na nim bez odpieniacza się nie da...

Skocz do: