• 6 Głosów - 3.83 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wszelkie pytania dotyczące identyfikacji roślin proszę zadawać w tym temacie.

Sama już nie wiem co zrobić... Czy jeśli to jednak doniczkowiec to może się coś stać rybce? Poczekać i zobaczyć czy padnie? przerzucić do doniczki? do miski z wodą? ratunku... to wygląda na tą z linku, ale czy oni na tej stronie się nie pomylili?

(01.05.2011, 19:25)Barghest napisał(a):  Sama już nie wiem co zrobić... Czy jeśli to jednak doniczkowiec to może się coś stać rybce? Poczekać i zobaczyć czy padnie? przerzucić do doniczki? do miski z wodą? ratunku... to wygląda na tą z linku, ale czy oni na tej stronie się nie pomylili?

A masz coś do stracenia. Trzymaj w akwarium i zobaczysz jak ta roślinka się będzie rozwijać. Na przyszłość uważaj bo w sklepach pełno takich rodzynków kolorowych co do akwarium się nie nadają. Ja też się kiedyś na taką trawkę nadziałemBig Grin
Na necie krąży czarna lista roślin pseudoakwariowych. Warto się z nią zapoznaćWink

Co to za roślina mniej więcej wyglada jak paproc prosze o nazwe.

Załączone pliki Miniatury

(05.05.2011, 17:11)SumiGlon@interia.pl napisał(a):  Co to za roślina mniej więcej wyglada jak paproc prosze o nazwe.
Jak moje oko to paprotnica sumatrzańska.

-.-'

(07.05.2011, 08:04)Seoo napisał(a):  
(05.05.2011, 17:11)SumiGlon@interia.pl napisał(a):  Co to za roślina mniej więcej wyglada jak paproc prosze o nazwe.
Jak moje oko to paprotnica sumatrzańska.

Tak to jest właśnie to... dzięki...

Witam chciałem się zapytać co to za roślina?

(16.05.2011, 21:29)macflu napisał(a):  Witam chciałem się zapytać co to za roślina?
Strzałka skrzydlasta

(16.05.2011, 21:42)wisnia0384 napisał(a):  
(16.05.2011, 21:29)macflu napisał(a):  Witam chciałem się zapytać co to za roślina?
Strzałka skrzydlasta

Dzieki wielkie

co to jest za roślina?

Załączone pliki Miniatury

1 i 3 wygląda jak bakopa jakaś

Skocz do: