05.02.2011, 18:20
Ech gnysiu, dałbym połowę zielska ze swoich baniaków, żeby się nauczyć robić w miarę znośne fotki... i lewą rękę bym dorzucił...
(05.02.2011, 18:20)3promile napisał(a): Ech gnysiu, dałbym połowę zielska ze swoich baniaków, żeby się nauczyć robić w miarę znośne fotki... i lewą rękę bym dorzucił...
Ja bym oddał połowę sprzętu foto za ładnie rosnące zielsko. Rękę sobie zostaw, chociaż czasem przydałaby się trzecia 
(02.02.2011, 23:54)5pirit napisał(a): Nie wiem czy mogę, ale wklejam w słusznej sprawie
http://allegro.pl/uchwyt-polki-szklanej-...09674.html
To tak na szybko. Chodzi o takie coś?
Jak by co wpisz w dziale Dom i Ogród słowa "uchwyt do szyby" i znajdzie sporo tego. Tylko ceny widzę totalnie zróżnicowane.

Znalazłem je u siebie w Bricomarsche na całe szczęście a po za tym nic ciekawego nie mieli heh(05.02.2011, 18:02)gnysiu napisał(a): Widzę greg3or, że zacięcie Ci nie mija. Chyba zaproszę Cię kiedyś do mnie na miesiąc albo dwa i zrobisz porządek w moim akwa. Jak już będzie ładnie, to Cię wyrzucę. U mnie z czasem coraz mniej chce mi się grzebać w wodzie. Trochę Ci zazdroszczę.
PS. No i co mi się podoba u Ciebie - choć jedna osoba (nie dosłownie) robi dobre zdjęcia. U mnie duży +.
Z chęcią bym sobie pozwiedzał tamte rejony heh. Co do zacięcia to nieraz też mi się nie chcę, ale jak sobie pomyślę, że czegoś nie zrobię i pojawi się wstrętne glonisko to jednak biorę się za robotę.
Dzięki wielkie 
w każdym bądź razie tragedii nie ma
ale zastanawiam, się czy nie wyszczerbić delikatnie też drugiej strony. Co o tym myślicie ?? Dwie mniejsze szybki są za lampami więc tego praktycznie nie widać.

(06.02.2011, 15:47)mcda-p napisał(a): Z zasłoniętymi kablami wygląda bardzo elegancko, ale przecież i tak przy tym pięknym zielonym baniaku nikt na tamte pierdółki nie zwraca uwagi

(06.02.2011, 17:25)gnysiu napisał(a): To się cieszę, że mogłem pomóc. Co do Twoich umiejętności cięcia szkła, to pocieszę Cię - czasem ciężko wyciąć pasek szerokości <1cm, a tak chyba było u Ciebie. Zamiast kruszyć drugą krawędź, znajdź zwykłą osełkę i po prostu podszlifuj nierówną krawędź. Jest trochę machania ale warto i pamiętaj żeby robić to w wodzie, np pod strumieniem w wannie.
Teraz to wygląda elegancko (chyba kogoś zdublowałem ;o))

(06.02.2011, 22:55)Malutki napisał(a): No fajnie fajnie.
Niezły gąszcz, zadziwiające jest to, że Ci się to tak wszystko dobrze i pięknie utrzymuje
Gratulacje.
(07.02.2011, 00:59)5pirit napisał(a): Kurka nie wiem jak to robisz, ale z tego co mi napisałeś czym nawozisz to wszystko, to aż dziw mnie bierze że tak ładnie to wszystko rośnie.
Kurka też tak chcę
Patrzę i nie mogę się doczekać moich wymarzonych 200L, ale to odległa przyszłość jeszcze