• 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KOKOS - jak przygotować i wszystko o kokosach.

A nie lepiej kupić już z preparowany ? I to bezpieczniejsze i wygodniejsze. Koszt takiego gotowego kokosu to około 3 zł a ty sie chcesz bawić z tym ;/

[11l-Zbiera kurz na półce]
[25l-Czeka na nową aranżacje]
[112-ogólne]

no pewnie.polecam użycia otwornicy w celu dobrania się do wnętrza,można ciekawe otwory porobic.a co do przygotowania kokosa to już 7-ma strona o tym.czytać ze zrozumieniem ,przysposobić wiedze,troche zpt,gotowanie i tyle.ogólnie 20 minut zabawy.proponuje zamknąć ten temat bo to się nigdy nie skończy bo takie teraz czasy że najpierw się zadaje pytanie a potem uruchamia opcje szukaj.

(18.01.2011, 16:41)jedras9 napisał(a):  a u mnie w akwa pływa kokos w całosći i tez jest ok

Że jak?

Pozdrawiam
Rafał

Pewnie jeszcze taki w zielonej łupinie:-) I jeszcze to słowo "pływa". Idea kokosa w akwarium została zatopiona. A może i nie bo w końcu pływa...

(12.01.2011, 18:44)Lipa96 napisał(a):  A nie lepiej kupić już z preparowany ? I to bezpieczniejsze i wygodniejsze. Koszt takiego gotowego kokosu to około 3 zł a ty sie chcesz bawić z tym ;/

No nie wiem. Wczoraj byłem w pewnym sklepie zoologicznym w manufakturze w łodzi i spreparowany kokos kosztował 25zł. Trzeba dodać że dość słabo spreparowany. Możesz napisać gdzie można kupić za 3. Byłbym chętny.

20-neon innesi,10-gupik,5-Kirys spiżowy,3-gurami marmurkowe,1-zbrojnik niebieski,1-Kiryśnik plamisty

Na Allegro:
http://allegro.pl/listing.php/search?str...egory=1118

Pozdrawiam
Rafał

Mogłem się tego spodziewać. Ale nie jest to 3zł tylko 8-9minimum. Przesyłka tez swoje zabierze.

20-neon innesi,10-gupik,5-Kirys spiżowy,3-gurami marmurkowe,1-zbrojnik niebieski,1-Kiryśnik plamisty

ja swój w imadło i brzeszczotem na poł, wyskrobałem z niego wszystko i wygotowałem i do akwa i jest super

Hansgrohe - Hansgrohe drzwi zewnętrzne - drzwi zewnętrzne

Ja swojego rozbiłem młotkiem i fartownie na pół ale nie tak idealnie żeby miąsz odszedł wystarczy wysuszyc np.na grzejniku on sam odejdzie od skorupy później wygotowac i gotowe do akwarium.

(21.01.2011, 15:33)Chawez napisał(a):  Mogłem się tego spodziewać. Ale nie jest to 3zł tylko 8-9minimum. Przesyłka tez swoje zabierze.

Ja za swój płaciłem w sklepie akwarystycznym 3 zł więc za przesyłkę nie płaciłem.

[11l-Zbiera kurz na półce]
[25l-Czeka na nową aranżacje]
[112-ogólne]

Skocz do: