• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje pyski

(04.11.2010, 09:19)apri cort napisał(a):  On ma takie pionowe szczęki?? Jak rekin Wink

Smile
I kolejny rozbójnik...władca akwarium...Fusco!

Tongue

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

Oj fusco to duża fisz ...

SPRZEDAM - KLIK !
-270l - Malawi GG 3341234
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

(09.11.2010, 16:15)susel napisał(a):  Oj fusco to duża fisz ...

Teraz to on jest największy w zbiorniku.

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

Dzisiejsze - CALICO.

fusco nie nadaje sie do akwarium 45cm szerokości , jest za duży.

Kujawsko-Pomorskie Forum Akwarystyczne

Nie udzielam porad na PW.

(12.01.2011, 18:24)Kroczek33 napisał(a):  fusco nie nadaje sie do akwarium 45cm szerokości , jest za duży.

HAHAHA!!!
ale Ty jesteś śmieszny...podaj mi źródło, powód - cokolwiek na poparcie swoich bzdurnych tez.

HUHUHU to ty jesteś śmieszny.

patrz http://www.cichlid-forum.com/profiles/sp...hp?id=1156

Myślę , że tylu drapieżnym , dużym rybom jest ciasno w tym 45cm szer.

Każdy robi jak chce , ale większość dobrych Malawistów powie CI , że
fusco zresztą tak jak inne nimbo do 45cm szer się nie nadaje , minimum to 50/60cm szer.

Smile
Jak zwykle, zero wiedzy, czy argumentów. Link, który podałeś nie mówi nic o wielkości akwarium..Twoja natomiast strona malawijska (buahahaha) mówi o akwariach 180cm, 200cm długich dla venustusa i livingstonii, a Ty mi chcesz prawić morały - gdzie Fusco jest u mnie największą rybą w 650l akwarium, a sam Konings mówi, że akwarium ma być co najmniej 180cm długie i szerokie na tyle by ryba mogła nawracać. Także jak nie masz to chociaż poczytaj a nie prawisz farmazony nie mając pojęcia. Twoja strona, którą tak polecasz wielce odbiega radami od tych, których tu udzielasz - a także powiela zdjęcia, które nie są Twoją własnością.

Strona podaje informacje dla początkujących , owszem uważamy że na livingstoni starczy baniak
200x50 , ale nie powiem że wpuszczę kilka gatunków drapieżników do takiego akwarium.

Jak zwykle sam sobie przeczysz...z Twojej strony kopia cytatu "...Sugerowane rozmiary akwarium - Minimum dno 180x50 na parę śpiocha a najlepiej większe Smile..."
Jestem ciekaw co do tego jeszcze dołożysz...Wink
Pozdrawiam bajkopisarza.
Ps.
strona nie podaje informacji dla początkujących - tylko informacje napisane przez początkujących.

Skocz do: