Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.02.2011, 20:24 {2} przez mikem.)
Niewielu jest nowych forumowiczow, ktorzy moga sie pochwalic takimi fotami na wejsciu . Pelny szacuneczek za zdjacia akwa i ryb, co prawda jakos Malawi do mnie nie przemawia, ale Twoje akwa mi sie podoba
Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2010, 15:40 {2} przez mikem.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2010, 01:29 {2} przez mikem.)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.03.2010, 03:11 {2} przez mikem.)
Mam pytanko bo trochę już w pyskach siedzisz mianowicie moja samica auratusa kończy już chyba inkubować.Zobaczyłem (nie było to łatwe)że jak się ustawi pod światło to przez gardziel prześwitują małe czarne kropki i zachwilę znikają(lub ruszają)czy to już rybcie czy może co innego?Z góry thx za odp