• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje pyski

kilku moich podopiecznych...Big Grin
Od lewej:
1. Cyrtocara moori;
2. Nimbochromis livingstonii;
3. Aulonocara Jackobfreibergi;
4. Haplochromis fuscotaeniatus;
5. Nimbochromis venustus;
6. Metriaclima phaeos.

Załączone pliki Miniatury

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

na ostatnim zdjęciu piękne ząbki hehehehe ładne pyski

Niewielu jest nowych forumowiczow, ktorzy moga sie pochwalic takimi fotami na wejsciu Big Grin. Pelny szacuneczek za zdjacia akwa i ryb, co prawda jakos Malawi do mnie nie przemawia, ale Twoje akwa mi sie podoba Big Grin

piękne rybki... widać że są w dobrej kondycji Wink

Sprytnie

łooo to dopiero rybcie piękneSmile) ale i baniak porządny...

Gruntowna zmiana :(
35l-red cherry +raczki puer ( nowy nabytek:))
60l-drobniczka jednodniówka + bojowniki
25l - bojownik
40 l - bojownik + narybek
hobbystycznie przekopnica australijska

Super rybki a akwarium boskie Tongue

Dzięki...Wink

Kilka fotek...

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

Kilka fotek na dobranoc.

Moja zwycięska rybcia...Wink
http://www.youtube.com/watch?v=khx74JZB3qQ

Mam pytanko bo trochę już w pyskach siedzisz mianowicie moja samica auratusa kończy już chyba inkubować.Zobaczyłem (nie było to łatwe)że jak się ustawi pod światło to przez gardziel prześwitują małe czarne kropki i zachwilę znikają(lub ruszają)czy to już rybcie czy może co innego?Z góry thx za odp Wink

SPRZEDAM - KLIK !
-270l - Malawi GG 3341234
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

Skocz do: