Sonda: Jak Ci się podoba mój Chaos?
Podoba mi się Bardzo
Podoba mi się
Jest średnio
Nie podoba mi się
    Wyniki sondy

• 21 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l ogólne]- Mój prywatny Chaos - czyli pierwszy baniak .

Skąd ty bierzesz te pomysły na aranż ?Big Grin
Kurdę każdy ze przedstawionych przez ciebie zdjęć (nawet tz. "klęska" ) robiło na mnie wrażenie.
Tym bardziej że to twój pierwszy baniak.

Ja jeszcze muszę trochę poczekać (pusta skarbonka Big Grin), żeby założyć Swój pierwszy baniak Sad

Zazdroszczę Ci Big GrinTongue

A dasz może aktualizacje ?Shy

Super baniak. Kurcze, ale masz tych fot narobione zawszeSmile

(11.08.2010, 12:53)WuIeK napisał(a):  Skąd ty bierzesz te pomysły na aranż ?Big Grin
Kurdę każdy ze przedstawionych przez ciebie zdjęć (nawet tz. "klęska" ) robiło na mnie wrażenie.
Tym bardziej że to twój pierwszy baniak.

Ja jeszcze muszę trochę poczekać (pusta skarbonka Big Grin), żeby założyć Swój pierwszy baniak Sad

Zazdroszczę Ci Big GrinTongue

A dasz może aktualizacje ?Shy
A tu jest jakaś aranżacja? Wink

Co do zakładania baniaka, to obserwuj allegro i fora. Zdarzaja się okazje. Jak juz wiesz jaki to ma być litraż, to poszukuj używanego filtra itd. Ja tam zrobiłam restert Wink Na używkach.... Wyszło duuuuuuuuuuuuuużo taniej.

(11.08.2010, 15:28)Dawidov150 napisał(a):  Super baniak. Kurcze, ale masz tych fot narobione zawszeSmile
Bo fotografia to moje kolejne hobby Big Grin Co prawda sie do niego tak nie przykładam, ale jednak lubię pstrykać Wink

11 dzień po restarcie

Wczoraj wpuściłam " na czujki" 4 endlerki zeby zobaczyc czy się nie poduszą ( CO2 daje czadu- pH 6). Dzisiaj endlerki spoko, więc wpuściłam pstrażenice. I jakoś od razu weselej Wink

Ogólnie nie podobają mi się akwaria w typie "busz", ale to mi się na prawdę podobaWink Ma swój klimacik i robi wrażenie. Radziłbym bardziej schować sprzęt... Gratuluję baniaczkaSmile

Piszę poprawnie po polsku.
Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian

(11.08.2010, 22:21)prof.Animal napisał(a):  Ogólnie nie podobają mi się akwaria w typie "busz", ale to mi się na prawdę podobaWink Ma swój klimacik i robi wrażenie. Radziłbym bardziej schować sprzęt... Gratuluję baniaczkaSmile

Sprzęt się schowa sam z czasem Smile Baniak ma 11 dni....

Ale Ty musisz mieć cierpliwość żeby tak rośliny poukładać! Akwarium jest przeprzepiękne a mogę wiedzieć co tu będzie pływać?Smile

(11.08.2010, 22:59)Piotrek1234 napisał(a):  Ale Ty musisz mieć cierpliwość żeby tak rośliny poukładać! Akwarium jest przeprzepiękne a mogę wiedzieć co tu będzie pływać?Smile
Nie układam roślin. Nie lubię baniaków od linijki Wink W/g nauki aranżacji ten baniak jest bez sensu Wink
A pływają już:
2+2 zyworódka endlera
10 Carnagiella myersi ( pstrążenica Myersi)
A będa jeszcze ( i tu licho wie na co kasa pozwoli....) albo:
20x Bystrzyk amandy albo
20x Nannostomus mortethaleri
1+2 Apistogramma atahualpa albo jakaś inna ciekawa pielęgniczka ale przez najbliższe 2-3 miesiące będą pływać Inki dopóki im nie stworzę domu
Może jeszcze dam :
15x kirysek pigmej ( ale to zależy jakie pielęgniczki będą, bo jak z tych od 8 cm samiec to pigmejki odpadają bo stałyby sie pokarmem Wink ).
I na pewno :
10x otosek

Weź bystrzyki, one tak fajnie wyglądają Smile

(12.08.2010, 23:59)Pietruch napisał(a):  Weź bystrzyki, one tak fajnie wyglądają Smile
Nannostomus mortethaleri - te wyglądaja lepiej. Musisz mi wierzyć na słowo Big Grin Ale ich cena powala....

Słów mi brakuje...

Skocz do: