06.05.2010, 20:32
06.05.2010, 20:36
to ja już nie wiem....
PS.Dosadż więcej roślin i schowaj za roślinkami grzałkę .... ,a i zrób coś z kokosem bo się rzuca w oczy
PS.Dosadż więcej roślin i schowaj za roślinkami grzałkę .... ,a i zrób coś z kokosem bo się rzuca w oczy
06.05.2010, 20:42
podwyższyć temperaturę na 2 dni do 28stopni lub na 1 dzień
I dolać coś do wody
A jeśli kirysek ma czarny brzuch w środku to jest przekarmiony?
a i jeszcze nie wspomniałem o tym, że kiryski mają po jednej stronie krótsze wąsy.
I dolać coś do wody
A jeśli kirysek ma czarny brzuch w środku to jest przekarmiony?
a i jeszcze nie wspomniałem o tym, że kiryski mają po jednej stronie krótsze wąsy.
06.05.2010, 20:44
spróbuj dolac Healthosan firmy Tropical mi nigdy nie zaszkodził a tak mówi mój znajomy co ma już długo akwa
natomiast o wąsach kirysków czytałem na forum takze poszukaj na 100 % coś było
natomiast o wąsach kirysków czytałem na forum takze poszukaj na 100 % coś było
Zła kula !!!
06.05.2010, 20:48
Parę dni temu robiłeś restart kompletny i ryby już w zbiorniku? Co to za podłoże? Jakie są parametry wody?
06.05.2010, 21:03
schwimmen napisał(a):a i jeszcze nie wspomniałem o tym, że kiryski mają po jednej stronie krótsze wąsy.Wspomniałeś wiele razy - ile jeszcze założysz tematów dotyczących tego samego zagadnienia?
Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.
07.05.2010, 15:21
a i jeszcze kiryski mają poszarpane płetwy(jeden lekko, a drugi trochę mocniej)
15.05.2010, 10:58
Podłoże to zwykłe kamienie.
Teraz od 2 tygodni ryby już nie zdychają.
W akwarium zostało:
10 neon innesa
1 ramireza
1 kirysek albinos
wlałem Healthosan firmy tropical
Kirysek ciągle siedzi na pompce. Czy jeśli dokupię mu towarzyszy będzie pływał po dnie?(a ten czarny brzuch to jest przekarmienie.)
Niektóre neony mają czerwone ogony i płetwę grzbietową(To jest normalne. Czy jakaś choroba.) No i niektóre są bladsze.
I to tyle co chciałbym wiedzieć.
Teraz od 2 tygodni ryby już nie zdychają.
W akwarium zostało:
10 neon innesa
1 ramireza
1 kirysek albinos
wlałem Healthosan firmy tropical
Kirysek ciągle siedzi na pompce. Czy jeśli dokupię mu towarzyszy będzie pływał po dnie?(a ten czarny brzuch to jest przekarmienie.)
Niektóre neony mają czerwone ogony i płetwę grzbietową(To jest normalne. Czy jakaś choroba.) No i niektóre są bladsze.
17.05.2010, 16:19
U mnie ostatni kirysek leży na boku. Jeszcze żyje ale nie wiem jak długo.
Co mogę zrobić, aby mu pomóc?
Co mogę zrobić, aby mu pomóc?
18.05.2010, 19:23
Kirysek zdechł
Niektóre neony mają czerwone ogony i płetwę grzbietową i są grubsze.(To jest normalne. Czy jakaś choroba.) No i niektóre są bladsze.
Wkleję w najbliższym czasie zdjęcia, bo na razie nie mogę.
Bardzo proszę o odpowiedź.
Niektóre neony mają czerwone ogony i płetwę grzbietową i są grubsze.(To jest normalne. Czy jakaś choroba.) No i niektóre są bladsze.
Wkleję w najbliższym czasie zdjęcia, bo na razie nie mogę.
Bardzo proszę o odpowiedź.
« Starszy temat | Nowszy temat »