06.04.2010, 20:03
Nie dawałbym brzanek do 54l, moim zdaniem 54l jest trochę za małe.
harlina napisał(a):W takim razie jakie rybki polecacie? Jest to moje pierwsze akwa w życiu, chce jakies rybki ładne i łatwe w utrzymaniu, muszę się uczyć akwarystyki, także liczę na WasMożesz np.1 bojownik+jakieś ryby
harlina napisał(a):A pielęgniczki?? Ile par moge ewentualnie miec i jakie rybki z nimi mozna połączyć?? jakies mieczyki albo molinezje. Czy one musza miec jakies szczegolne srodowisko, trudno je chodowac??
mianowicie:harlina napisał(a):a co z molinezjami i mieczykami moga byc z ramirezami albo borelli?? bo na ramirezy albo borelli jestem juz zdecydowany, ile ich moze byc?? czy moga byc i ramirezy i borelli razem ze soba, jake środowisko polecacie?Bojownik nie moze byc z pielęgniczkami. Tym bardziej w tam malutkim zbiorniku.
harlina napisał(a):a co z molinezjami i mieczykami moga byc z ramirezami albo borelli?? bo na ramirezy albo borelli jestem juz zdecydowany, ile ich moze byc?? czy moga byc i ramirezy i borelli razem ze soba, jake środowisko polecacie?
harlina napisał(a):A pielęgniczki?? Ile par moge ewentualnie miec i jakie rybki z nimi mozna połączyć?? jakies mieczyki albo molinezje. Czy one musza miec jakies szczegolne srodowisko, trudno je chodowac??