• 14 Głosów - 4.36 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Obsada 54l-63l - czytaj i pytaj w tym temacie w razie problemów

Myslalem tez o pielęgnicach. Co Wy na to???Shy

p.ramirezka albo kakadu jak najbardziej Wink

Paletki są za duże do tego akwa...

katecheta22 napisał(a):p.ramirezka albo kakadu jak najbardziej Wink

Kakadu nie nadają się do tego zbiornika, po pierwsze są za duże, po drugie należy trzymać grupę 4-5 szt.

Do tego zbiornika Ramireza lub ewentualnie Borelli.

A pielęgnice to jedna parka czy moze byc wiecej??? molinezje, mieczyki takiego typu rybki moga byc z nimi czy nie bardzo

Czy bojowniczka moge dodac? chce sobie wybrac rybki a potem zabieram sie za dobranie do nich środowiska, potem juz zostaje mi tylko urzadzic moje pierwsze akwarium

ethnix napisał(a):
katecheta22 napisał(a):p.ramirezka albo kakadu jak najbardziej Wink

Kakadu nie nadają się do tego zbiornika, po pierwsze są za duże, po drugie należy trzymać grupę 4-5 szt.

Do tego zbiornika Ramireza lub ewentualnie Borelli.

to przepraszam za błąd Wink

harlina napisał(a):Czy bojowniczka moge dodac? chce sobie wybrac rybki a potem zabieram sie za dobranie do nich środowiska, potem juz zostaje mi tylko urzadzic moje pierwsze akwarium

to inny biotop,to zależy jaki jest bojownik ale radziłbym go nie dawać bo bojownik a np.ramirezy to "dwa inne światy" Tongue

a co z molinezjami i mieczykami moga byc z ramirezami albo borelli?? bo na ramirezy albo borelli jestem juz zdecydowany, ile ich moze byc?? czy moga byc i ramirezy i borelli razem ze soba, jake środowisko polecacie?

Witam Was serdecznie
Jakie rybki moge jeszcze wrzucić do mojego akwa 54L. Zadecydowałem że beda to brzanki, co mogę z nimi jeszcze połączyć i ile sztuk moge tam wrzucić zeby to miało sens oraz wygląd.

Proszę nie zakładać kilku identycznych tematów !!

Zapraszam do lektury :
http://www.akwaswiat.net/search.php?acti...order=desc
http://www.akwaswiat.net/search.php?acti...order=desc
Na przyszłość zachęcam do korzystania z opcji SZUKAJ
Zamykam - Kejdi

Skocz do: