• 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Korzeń, gałąź - Ale jak....?

Może inaczej ... glon się na wszystkim osiedli ... możesz nawet tego nie wiedzieć , lecz glon cały w zielonych kropkach jak się pokryje (na całej powierzchni) to bardzo naturalnie wygląda .

ok, bo poszukuje jakiegoś "efektowanego" korzenia a myślę, że właśnie red moor wood taki będzie, choć moim miasteczku go nie ma, zobaczę na ferie w koszalinie.

Macie jakies sposoby na zatopienie upartego korzenia? Mam taka sztuke, ktora uparcie nie daje sie zatopic, juz ponad tydzien mam go w wiaderku i nic :/

Tematy zostały połączone.
Korzystaj proszę z opcji SZUKAJ - Kejdi

Możesz go docisnąć jakimś kamieniem ;-)

Probowalem przysypac go zwirkiem, nie chce kamieni w akwarium :/ zwirek nie dal rady. Moze masz racje, gdyby polozyc na nim kamien i calosc obsadzic mchem... moze da rady Big Grin

A co to za korzeń i z kąt go masz?

Kupilem w akwarystycznym, wyglada jak z mangrowca

Jeśli nie chcesz go dociskać kamieniem w akwarium,to włóż go do wiadra i tam go dociśnij,wymieniaj wodę codziennie.Po jakimś czasie na pewno nasiąknie wodą i sam będzie się zanurzał w akwa.
PS.Zwykle korzenie ze sklepu od razu topią się w wodzie

rafiksrz16 napisał(a):Jeśli nie chcesz go dociskać kamieniem w akwarium,to włóż go do wiadra i tam go dociśnij,wymieniaj wodę codziennie.Po jakimś czasie na pewno nasiąknie wodą i sam będzie się zanurzał w akwa.
PS.Zwykle korzenie ze sklepu od razu topią się w wodzie
Od tygodnia lezy w wiadrze i wlasnie to mnie ciekawi, bo sklepowy, a plywa Tongue

HELL BOY napisał(a):ok, bo poszukuje jakiegoś "efektowanego" korzenia a myślę, że właśnie red moor wood taki będzie, choć moim miasteczku go nie ma, zobaczę na ferie w koszalinie.

w koszalinie jest mało ale jak bedziesz w kosalinie to może sie spotkamy i pogadamy o naszej pasji ???

Skocz do: