BaNaNeK napisał(a):Nie widzę sensu Twojej wypowiedzi. Wszystko już wyjaśnione przecież...
Jak widać nie wszystko zostało wyjaśnione i zrozumiane skoro nadal wszyscy utrzymują, że to karaś.
Jak już napisał Kaef jest to lustrzeń, odmiana karpia o częściowym ułuszczeniu.
Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.
Wątek został wyczyszczony. Jak inni zauważyli ja także bym się wstydził to reklamować. Żenada (przez duże Ż - umiecie to poprawnie napisać? http://moje-zwierzeta.blog.onet.pl/
Seoo napisał(a):Tomek1995s ??? O co Ci chodzi z tym linkiem??
Tam nie wszystko to prawda,i kto robił ten blog ciekawe sąd ma zdjęcia,bo nie jest to jedno akwarium(prawa autorskie)(nie mówię że to moje jbc)
kahim napisał(a):Zdjęcia zdjeciami, ale poprawność językowa zostawia wiele do życzenia Wink
witam, potrzebuje pomocy. dostalem rybki do nowego akwarium i <lol2> nikt nie zapytal jakie rybki kupuje. potrzebuje nazwy wszystkich rybek ktore zobaczycie na zdjeciach
tak masz zmienniki plamiste i gupiczka ;], pozwole dodać sobie komentarz do akwa => wywal te okropne sztuczne roślinki :O zmień tło na jednolite bo te takie postrokate a na dodatek źle przyklejone + przykręć filtr bo pourywa rybom głowy albo załóż deszczownie ;]
dzieki za odpowiedzi i sugestie, ale jeszcze jeden gatunek chyba pomineliscie. to na 1szej fotce to zmiennik tak? i na 3ciej tak samo. natomiast na 2giej sa 2 gupiki posrodku a te wieksze- jak sie nazywaja te duze pomaranczowe?
Czy moze ktos mi poweidziec 3 rzeczy. czy ta zolta ryba to mieczyk? czy ona jest chora? i co to jest za 2 ryba? dzieki
Tematy zostały połączone.
Korzystaj proszę z opcji SZUKAJ albo przynajmniej rozejrzyj się trochę po forum przed założeniem tematu.
Zwracaj uwagę na działy w których zakładasz tematy
Kejdi