• 3 Głosów - 3.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jakiej muzyki słuchacie?

Ja jestem bardzo uniwersalny jesli chodzi o muzykę, lecz jesli chodzi o cos innego niz pop ktory mi wpadnie w ucho, to bardzo cenie zespół Nightwish oraz Rammstein, jeżeli chodzi o Nightwish to bardzo lubie tez te spokojne kawałki Smile

Piszę poprawnie po polsku.

Nightwish bardzo dobry zespół, chociaż osobiście wolę utwory tworzone po 2005 roku(po zmianie wokalistki).Jak już jesteśmy przy metalu to może Godsmack..Big Grin

kocham jak rybki mają wodę bez paprochów-chciałbyś pływać w syfie?

http://s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=183156

No to ja jeszcze nie pisałam więc :
Rihanna, Matt Pokora, Enrique Iglesias(szczególnie taking back my love, can you hear me, escape, do you know), Beyonce, Katy Perry, Ciara, Danny, Miley Cyrus(czasem), Jonas Brothers(też czasami) i Akon (rzadko).
Ogólnie pop, lubie też stare piosenki Smile Nie zachwycam się i nie słucham non stop jak każdy jak jest jakiś nowy hitBig Grin Jak mi coś wpadnie w ucho to zostaje na dłuuuugo i już.... Big Grin

A ja się nie mogę zdecydować która woklaistka lepsza, obydwie mają coś w sobie ;-)

Ale między jakimi się zastanawiasz? Ja ci powiem Big Grin

Ja nie mam podziałów na gatunki muzyczne, słucham wszystkiegoTongue, co mi się podoba to słucham co nie to nie i to z jakiego to jest gatunku muzycznego nie ma dla mnie znaczenia, lubię też disco polo z lat 90Big GrinTongue i początków 2000Big Grin

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian

A slucha ktos moze Dark Electro, Harsh, EBM, Noise, A bardziej dokladniej to zespoly takie jak Agonoize, Grendel, X-Fusion, Apoptygma Berserk, Legowelt(bardziej acid), VnV Nation, Combichrist ... itp itd ??

Rybka lubi pływać ...

Ja tak samo jak prof.animal wszystko po troszku Tongue

112l-Meeki
53-Krewetkarium

Ja słucham popu i ESKI Wink

Zapraszam na moje forum...
www.akwariumslodkowodne.jun.pl

ja też

Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room

Skocz do: