• 3 Głosów - 3.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jakiej muzyki słuchacie?

Jakiej muzy słuchacie rocka , metalu , popu ? Jakie zespoły najbardziej lubicie?
Piszcie! Ja zacznę.
Ja ogólnie lubie każdy typ muzy ale nie każdego wykonawcę Wink
Od niedawna głównie słucham Linkin Park, Limb Bizkit , Cherish , jay-z, JaRule i różnego Techno

"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki"

Ja nie lubię żadnego azespołu ja słucham radia RMF MAXX

Ja słucham zazwyczaj techno i hip hop . A zespołów nie mam ulubionych .

Słucham wszystkiego i wszystkich Tongue Ale nie lubie takiego ostrego metalu.

Oddam suma rekiniego za darmo.

Ja słucham non stop eski Big Grin A ponadto michaela jacksona

Ja słuchałem na początku eski ale Maxx jest lepsze Wink

Kiedyś słuchałem hip-hopu, dużo później metalu - a teraz słucham i tego i tego, a najlepiej kombinację obu. Ale z chęcią posłucham wszystkiego co dobre - fajny jazzik również

6x Kirysek (1x lamparci, 5x panda)
1+1 Bojownik

hehe ja hmm hip hop, rap, techno w sumie wszystko do czego mozna potanczyc, a do sluchania to ascetoholix, lumpex, happysad, farben lehre, lzy i wiele innych za duzo piasacWink dokladnie kazdy typ muzyki tylko nie kazdego wykonawceWink albo nie kazda piosenkeWink bo wg mnie u kazdego znajdzie sie jakas fajna piosenka i jakis badziew

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

Ja słucham 50 cent ogólnie G-unit no i raczej rap i Hip-Hop ale z za Oceanu bo w Polsce nie ma moim zdaniem ani dobrego rapu ani hip-hop-u. Nie lubie muzyki Techno Trance itp. dlatego zE moim zdaniem nie ma duszy. Nie lubie też Rock-u/Rock-a czy metalu ale szanuje tych co słuchają tej muzy bo ona ma właśnie dusze i coś chce przekazać. Smile

"...mylić się jest rzeczą ludzką...."

szczerze hmm polski hh przewaznie jest o biedzie i o zlej slawie i przewaznie jeden raper na drugiego najezdza ;/ dlatego lubie tylko ascetow, no i niektore 52 debiec, hmm a kawalki z rocku czy punkrocku maja fajne teksty

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

Skocz do: