• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje pyski

No i Ty masz ładnego yellow a mój taki jakiś do połowy biały... Ale czytałem ,że Ad Konings natrafił na różne odmiany barwne tej ryby - nawet białe zależnie od miejsca występowania Smile

SPRZEDAM - KLIK !
-270l - Malawi GG 3341234
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

(23.01.2011, 23:51)susel napisał(a):  No i Ty masz ładnego yellow a mój taki jakiś do połowy biały... Ale czytałem ,że Ad Konings natrafił na różne odmiany barwne tej ryby - nawet białe zależnie od miejsca występowania Smile

No tak, są białe labidy. Co nie zmienia faktu, że te żółte z czarnymi lub białymi naleciałościami są po prostu słabe genetycznie.

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

Moje od dołu do połowy są lekko białe a od połowy do góry cytrynki ...

SPRZEDAM - KLIK !
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

mikem rządzisz
twoje ryby są zaj***ste
tak trzymaj pozdrowienia

*25l-towarzyskie
*112l-malawi

może byś wstawił jakieśfotki Smile

*25l-towarzyskie
*112l-malawi

(01.02.2011, 15:59)pimpek98 napisał(a):  może byś wstawił jakieśfotki Smile

na prośbę Susla...Smile...kilka fotek moich pelvic-ów...

Pozdrawiam.

Post ten wyraża opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym innym. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Jeśli się z nimi nie zgadzasz - ustaw się w kolejce:)

Jej usta są okropne Big Grin
Te wasze ryby wszystkie to wyglądają jak okonie(w dobrym tego słowa znaczemiu) Wink

http://sepher.eportal.com.pl/dfa/

Dolnośląskie Forum Akwarystyczne
Polecam :)

Ryby piękne ale widzę ,że foty ze starego baniaka/aranżacji ?

SPRZEDAM - KLIK !
-122,5l - Malawi
-112l - - Malawi
-57l - Roślinne
-54l - Kotnik - Malawi
-50l - Black Water

(06.02.2011, 17:35)susel napisał(a):  Ryby piękne ale widzę ,że foty ze starego baniaka/aranżacji ?

Pierwsza i trzecia z nowej...potem przegrywały walkę i nie miały tak intensywnych barw.

Dimidiochromis...

(01.02.2011, 15:59)pimpek98 napisał(a):  może byś wstawił jakieśfotki Smile

CALICO z dziś...
Spójrz mi głęboko w oczy...

i w pełnej okazałości...

Skocz do: