(07.11.2011, 18:38)mcda-p napisał(a): Pomysł bardzo fajny, ale chyba się ze mną zgodzisz- to wielka szkoda że kamulce nie są jednego koloru...Zwłaszcza ta skałka zabarwiona na żółto ciekawie się prezentuje i reszta też mogłaby taka być.
Zgodzę się i się nie zgodzę

Tzn. pierwotnie miał być porfir, czyli coś takiego:
Się okazało na składzie kamienia, że mają tylko łupek porfirowy i jakoś mało czerwony on jest, w sumie wszystko było pokryte lekko czerwonym pyłem i ten kamień żółty okazał się dopiero po opłukaniu

Fajny jest, ale wprowadza trochę nieładu- najlepiej by było jak by były wszystkie jednego rodzaju, ale cóż....może kiedyś odwrócę od tego uwagę puszczając anubiasika jakiegoś małego po krawędzi jednego z głównych kamulców.
Lipa96 napisał(a):a jak mech się rozrośnie to będzie jeszcze lepsze. I tak jak napisała mcda-p gdy te rośliny się połączą będzie super trawniczek. Planujesz dosadzić jakiś większych roślin?
Będzie lepsze o ile będzie mi się chciało go przycinać i nie skończy się na wielkiej kupie mchu

Co do większych roślin....am nie wiem, chyba nie tzn. na pewno nie teraz, chcę zobaczyć jak będzie to wyglądało jako typowe iwagumi, może bardziej bym się skłaniał ku wrzuceniu tu ławicy jakiejś drobnicy nieagresywnej jak już skalarki pójdą gdzie indziej.
lion122 napisał(a):tylko trochę przeszkadza to grzałka którą widać i inne części od sprzętu
No niestety. Iwagumi ma to do siebie, że jest dość łyse, a 95% zdjęć na necie jest z wyciągniętym sprzętem. Z całym szacunkiem dla Was, nie zamierzam się aż tak poświęcać i do każdego zdjęcia wyciągać rurki

)