• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ona jest kotna (jest w ciąży) ? Wszelkie pytania na ten temat proszę zadawać tutaj !

Nie za bardzo widać plamę moim zdaniem się przejadła.

"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"

[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]

(11.02.2013, 00:49)klosek napisał(a):  Nie za bardzo widać plamę moim zdaniem się przejadła.

Wiem, bo na zdjęciu słabo ją widać. Tak naprawdę to ona jest jeszcze ciemniejsza niż na zdjęciu.

Na tych fotkach wygląda jakby miała zaraz eksplodować Big Grin

Jak masz zamiar korzystać z obydwu kotników jednocześnie, to do tego własnej roboty wrzuć coś żeby małe miały się gdzie chować Smile

I tak ma zostać...

(11.02.2013, 12:08)Gupik_86 napisał(a):  Na tych fotkach wygląda jakby miała zaraz eksplodować Big Grin

Jak masz zamiar korzystać z obydwu kotników jednocześnie, to do tego własnej roboty wrzuć coś żeby małe miały się gdzie chować Smile

Dzieki Gupik_86, mógłbyś powiedzieć, czy ta czarna molinezja jest w ciąży. Zdjęcia oraz opis są na poprzedniej stronie.

DziękujęRolleyes

na temat molinezji nie mogę się wypowiadać bo się nie znam Smile

niedługo wyjdzie w praniu prawdopodobnie Wink

I tak ma zostać...

(11.02.2013, 16:32)Gupik_86 napisał(a):  na temat molinezji nie mogę się wypowiadać bo się nie znam Smile

niedługo wyjdzie w praniu prawdopodobnie Wink

Dzięki za szczerość. Chciałbym tylko wiedzieć czy mam ją trzymać w kotniku, czy wypuścić.
A na temat platki, to raczej będzie miała młode, tak?

Gupika już bym przełowił. Molinezje wrzuć na kilka dni, nic się jej nie stanie, a przynajmniej rybka przed porodem nie będzie ze stresowana Smile

I tak ma zostać...

(11.02.2013, 16:59)Gupik_86 napisał(a):  Gupika już bym przełowił. Molinezje wrzuć na kilka dni, nic się jej nie stanie, a przynajmniej rybka przed porodem nie będzie ze stresowana Smile

Teraz już się wszystko wyjaśniło. Te młode, o których wcześniej pisałem, to były młode platki. Około godziny temu przełożyłem ją do kotnika i po chwili się okociła. Te młode wyglądają identycznie jak te wcześniejsze, o których pisałem. Teraz mam tylko pytanie o tą molinezję czarną.

pilnuj żeby miały się gdzie chować, nie za dużo karmy, natlenienie, i jak masz jakiś narybek luzem w akwie jeśli nie zdąrzyłeś przełożyć to złap i do kotnika.

po max 24 godzinach odłów samice Big Grin

gratulacje tatusiu Big Grin

I tak ma zostać...

(11.02.2013, 17:11)Gupik_86 napisał(a):  pilnuj żeby miały się gdzie chować, nie za dużo karmy, natlenienie, i jak masz jakiś narybek luzem w akwie jeśli nie zdąrzyłeś przełożyć to złap i do kotnika.

po max 24 godzinach odłów samice Big Grin

gratulacje tatusiu Big Grin

Dzięki za gratulacje!
Wiem że dobrze byłoby złapać narybek. Jednak jest on w zamku, a złapanie jest prawie niemożliwe. Mam specjalną karmę dla narybku Cool Samicę odłowię jutro rano. Tak?

Skocz do: