• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najgorsze wpadki xD

Że muzyka Ci się włączyła?Chyba że muzyka z przekleństwami itp.

Natka13 napisał(a):Że muzyka Ci się włączyła?Chyba że muzyka z przekleństwami itp.

nie. żalowy utwór "jak anioła głos" przypakowo wgrany przez koleżankę... -.-"

72l - parę roślin, same glony, ślimaki. Reszty istot żywych nie odnotowano.

Natka13 napisał(a):Że muzyka Ci się włączyła?
Przypominam, że to był kościół.

Ja też ostatni miałem wpadkę, ale nie nadaje się do publikacji na 4um Big Grin

"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki"

W kościeleBig GrinBig Grin

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt,ten nie może być dobrym człowiekiem.
Kulom mówmy NIE!

Ja byłem na obozie no i się rozpakowaliśmy wszystko.
Na moim łóżku leżały prezerwatywy ja ich nie widziałem wbija pani i kogo to łóżko ja mówię że moje a ona a co to jest a ja hmm. a ona nie udawaj że myślisz ja mówie prezerwatywy no więc właśnie schowaj je.
No i w nocy ide z łazienki bo nie było prysznica w pokoju i pomyliłem pokoje, zamiast do 2 wchodze do 3 do dziewczyn i odrazu do łóżeczka myślałem że moje. Potem koło mnie położyła się koleżanka i wchodzi nauczyciekla coś koło 4. I się pyta co tu robie ja do niej śpię a ona to ja widzę. Każe mi się rozejżec mówie jej że jest ciemno i nic nie widze. Kazała mi wstać i położyć się jeszcze raz. Ja zaspany tak robię . A ona nie dojść że prezerwatywy miał na łóżku to jeszcze z dziewczyna spypia.Ja patrze a tu koleżanka a ja obok niej w bokserkach Big Grin

Dobre, dobre Big Grin Kiedyś jak byłem w 4kl podstawówki i był prima aprilis i u nas to zawsze się zamieniają klasami no i my się zamieniliśmy z IIIgim. Ja nic nie wiedziałem i z myślą że moja klasa siedzi w klasie wbiegłem i krzyczę "hurra zamieniamy się na klasy!!!" a Gim. na mnie patrzy i brecha ja stoję jak wmurowany ale siara byłaBig Grin.

Albo mój kumpel zawsze zmieniał numery tel. i akurat wtedy nie było go w szkole ja nudząc się na angielskim napisałem do niego sms " Do szkoły kur.wa" Co się potem okazało był to numer jego starszej.Potem się z nią przypadkiem spotkałem, ale że spoko pani to nic nie miałemBig Grin

Hahah.Mi się przypomniało jak mieszkałem na wsi z kolegą się zagadałem i do szkoły w piżami poszedłem ale była siara xD

Kiedyś w II gim jak byłem z klasą na zielonej szkole to nauczycielka zawsze zbierała wieczorem telefony. Pewnego dnia zapomniełem gdzie zostawiłem komórkę i powiedziałem gdzie jest ku**a moja komórka i w tym samym momencie weszła nauczycielka. Na szczęście była spoko.

Pesymista to człowiek, który z dwojga złego wybiera obydwa.

No jak w kościele włączyło się " jak ANIOŁA głosa" to ja nieiwdze nic złego xD siła wyższa chciała xD

Wieczorkiem w lecie jechałam z moim chłopakiem do jego domu (ok. 20 km od mojego domu), po drodze wjechaliśmy do lasu w wiadomym celu (...), nagle podjeżdża radiowóz i podchodzą do naszego auta a my w środku akcji a oni z pokerową twarzą -Dokumenty poproszę! Chwilkę trwało zanim się je dostali. Co się później okazało, że szukali jakiej staruszki, która rano wyszła do tego lasu i nie wróciła. Skończyło się na mandacie i pouczeniu, że nie wolno wjeżdżać do lasu!

Skocz do: