Najgorsze wpadki xD -
frol - 05.09.2008
pochwalcie się jakie mieliście wpadki xD
RE: Najgorsze wpadki xD -
strojter - 05.09.2008
Było trochę tego.Na historii zawsze jedliśmy chipsy i takie inne.Pewnego razu miałem całego prażynka w gębie(tak wiem, prostacki język) i akurat wtedy zapytał mnie...!Przez 20 sekund nic nie odpowiadał, bo musiałem połknąć.Szybko zmiażdżyłem językiem go i połknąłem.Chyba się zjarzył, ale to było już pod koniec maja
frol - 05.09.2008
akcja dzieje się na wycieczce klasowej ...
wracam do pokoju ale przedtem odwiedziłem pokój dziewczyn( po kąpieli)w bokserkach i koszulce i nagle mi wyskoczył ze tak powiem ;;P dowiedziałem się o tym od koleżanki ; / ale siara była
P@WEŁ - 05.09.2008
Hy a Ola dobre ;d
Ja jak miałem 14 lat to w garaż blaszany nowym audi wjechałem i żeby tego było mało to jeszcze facet z przodu stał i silnik oglądał a ja nie umiałem jeszcze za bardzo jeździć i jakoś bieg włączyłem a do samochodu mnie wsadzili żebym gazował aa i ten facet w ostatnim momencie odskoczył bo by Go też w ten garaż wgniotło.jeszcze dobrze że w połowie się opamiętałem i ręczny zaciągnąłem a w samochodzie to tylko lusterko i błotnik uległy zdegradowaniu.
hahah frol ;D
frol - 05.09.2008
to farta miałeś xD
P@WEŁ - 05.09.2008
Frol ten twój to chyba nie wypadek tylko wpadka;>
frol - 05.09.2008
to wypadek bokserek ale przynajmniej dziewczyny sobie pooglądały a to byle na dodatek jak jeszcze Magda m leciała i wszystkie w 1 pokoju to oglądały Ola niezłe xD
frol - 05.09.2008
eeee a ten temat to chyba najgorsze wpadki nie wypadki xD
Adamx19 - 05.09.2008
Moja wpadka hmmy trochę ich było.
Kiedyś w hotelu na wycieczce wychodziłem z łazienki i z przodu szły koleżanki (też z łazienki)
i na kaflach było ślizgo i się przewróciłem na kumpele tak że jej się szraflok odwiązał i ja leżałem na niej i nam foty porobili
frol - 05.09.2008
hehe to moj kumpel przyszedł do mnie (kiedyś mieszkałem na wsi ) i tak mnie zagadał ze poszedłem do szkoły w piżamie ;P Ola masz jeszcze jakieś ??
Edit :
Adam niezłe xD