• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najgorsze wpadki xD

Mój wypadek był taki że biegłem w szkole przez korytarz po prawej stronie, ja rospędzony, a tu nagle ktoś otworzył drzwi. Noi ja leże na podłodze po 30 sekndach wstaje i biegne dalej sprintem.

Pozdrawiam
Rafał

BlackHawk88 napisał(a):Mój wypadek był taki że biegłem w szkole przez korytarz po prawej stronie, ja rospędzony, a tu nagle ktoś otworzył drzwi. Noi ja leże na podłodze po 30 sekndach wstaje i biegne dalej sprintem.

Dobre Big Grin

ja dość ostro wpadłem ja miałem 12lat spaliśmy z klasą w schronisku jak mieliśmy rajd . ja wpadłem do koleżanek o 3 w nocy i nagle usłyszeliśmy ze pani puka do drzwi dziewczyny sprawdzić bo dość głośno tam było więc wpadła do nas
wszyscy koledzy pochowali się pod łużka a dla mnie brakło miejsca pod nimi więc wskoczyłem koleżance pod kołdrę i się nią przykryłem wychowawczyni weszła do pokoju i jej cos ta kołdra nie pasowała i ją odkryła i ja leżałem u koleżanki pod kołdrą bez żadnych chłopaków i trochę to głupio wyglądałoBig GrinBig GrinBig Grin

mario12121 napisał(a):i ja leżałem u koleżanki pod kołdrą bez żadnych chłopaków i trochę to głupio wyglądałoBig Grin
Wg mnie, bardziej głupio by wyglądało, gdybyś leżał pod tą kołdrą z jakimiś chłopakami.

ale mi chodziło o to ze innych chłopaków nie było w pokojuTongueRolleyesCool
a po za tym ja gustuje w dziewczynach Big Grin

mario12121 napisał(a):ja dość ostro wpadłem ja miałem 12lat spaliśmy z klasą w schronisku jak mieliśmy rajd . ja wpadłem do koleżanek o 3 w nocy i nagle usłyszeliśmy ze pani puka do drzwi dziewczyny sprawdzić bo dość głośno tam było więc wpadła do nas
wszyscy koledzy pochowali się pod łużka a dla mnie brakło miejsca pod nimi więc wskoczyłem koleżance pod kołdrę i się nią przykryłem wychowawczyni weszła do pokoju i jej cos ta kołdra nie pasowała i ją odkryła i ja leżałem u koleżanki pod kołdrą bez żadnych chłopaków i trochę to głupio wyglądałoBig GrinBig GrinBig Grin
Hehe, pamietam jak dziś !! Big Grin
W sumie za identyczne przewinienie biegałam kiedyś 10 okrążeń wokół schroniska w śniegu po pas. Żeby było śmieszniej to razem z koleżankami i kolegami Big Grin Wink
Ale żeby to od razu najgorsza wpadka ?? Big Grin

Kejdi napisał(a):Ale żeby to od razu najgorsza wpadka ?? Big Grin

nie największa Big Grin napisałem dość ostro wpadłem Tongue

Mi ostatnio kumpel na lekcji podmienił ćwiczenia i uzupełniałem jego, gdy skończyłem oddał mi moje a wzioł swoje (ja sie nie zorientowałem). Pani chciała sprawdzać a ja puste miałem Big Grin no i teraz wytłumacz nauczycielowi, że zrobiłeś a znikneło Big Grin

"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki"

Odświeżam temat bo mamy sporo nowych użytkowników którzy jeszcze się nie pochwalili Tongue

Nie chcę płacić za nic
Wolę kraść
Nie chcę piąć się w górę
Wolę spaść
Nie chcę o nic prosić
Wolę żądać
Na nikogo, na nikogo
Nie chcę się ozglądać

Chcę być nielegalny

Piszę poprawnie po polsku.

ja kiedyś jak zwiedzaliśmy taki jeden kosciół ze szkołą, to usiadłam na komórkę , a w komórce w 2 klawiszu miałam pasek szybkiego uruchamiania z muzyką, i jak mi się włączyło na pełną głośność... Sad
ale był wtedy wstyd... Sad

72l - parę roślin, same glony, ślimaki. Reszty istot żywych nie odnotowano.

Skocz do: