Ale fajnie!! Obejrzałam od deski do deski. Jak miło widzieć że pandziątka szczęśliwie pływają sobie w grupie a nie chowająsię po kątach jak u mnie! Bardzo fajnie się wszystko rozwija. No i w końcu porządna ławica neonów!
(23.01.2011, 14:01)apri cort napisał(a): No i w końcu porządna ławica neonów!
No widzicie, a tak wszyscy narzekali, że to będzie drobnica a jednak ilość też robi wrażenie, szczególnie że jeszcze podrosną.
A wczoraj zaglądnąłem do lokalnego sklepiku i mieli tam kiryski spiżowe i pstre za 3.5 zł/szt i się skusiłem, bo u mnie pływały niedobitki z 112l (3 spiżowe i 4 pstre), tak więc dokupiłem po 3 szt tych i tych i są takie mini stadka oprócz stada pand. Na dnie miejsca i tak ponadto jest. Dziś robię małe przemeblowanie- tak jak pisałem wcześniej- korzeń z lewej idzie do korzeni po prawej, w jego miejsce idzie mech ze środka bo się trochę za duży zrobił, a na środek daje kokosa z mchem- będzie trochę mniejszy i odsłoni się trochę centralny korzeń z anubiasem i mikrozorium.
Bardzo fajnie, ładna ławica, taka to już konkret Spory zbiorniczek pozazdrościć tyle przestrzeni.
Fajnie, tylko brakuje mi 3 planu jakoś trochę, chyba że to zamierzone, bo szczerze mówiąc, to nie wiem jak amazonia powinna wyglądać.
Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!